nyår

Innan snön föll..

Kändes det som riktig vår igår morse! Jag tog in lite ris och satte fjädrar i..

Gardinen sydde jag för nån vecka sen av ett gammalt överlakan..Kanon, man tar var man har..
Kransen gjorde jag förra våren av nedfallet hängbjörksris..Jätte lätt att göra..

Tänk när naturen vaknar här ute då blir grönskan påtaglig inomhus med!

Tja, nu se ser vyn ut lite annorlunda från mitt fönster..Här kom liksom massor av snö i går..Jag hade faktiskt hängt ut en tvätt.ni vet ju hur det är när vårkänslorna är på topp!!Hi hi hi..rätt som det är så ser jag att det snöar..Ut fort och plocka ner tvätten..Ja, ja så kan det gå..Mars är en spännande månad med många olika sorters väder…

Flera har undrat om vårt kök..Tyckt att det är så stort och så. Köket här var från början tre rum. Köket räckte ungefär fram till vedspisen. Innanför köket där vitrinskåpet står så var det ett sovrum..Matrummet var vardagsrum..Huset har ändrat planlösning med de ägare som bott här..Vill ni kika på köket så kan ni kika ner längre ner på sidan där finns alla köksinlägg!

Ha det så bra i helgen och tack för era goa hälsningar..Kram Anna

45 Comments

 • Inspiration i vitt

  Hej Anna, kan man få komma och vila i din fina säng i ditt vackra rum, det så så gemytligt och stilla ut??
  Ja Mars månad är ju inte att lita på men den mesta snön har smält bort här. Nu ser vi fram mot varma dager i solen.
  Kramar till dig/Ingela.

 • Romantiska Hem

  Ditt hem är så ljuvligt!
  Phu, ja vad snö det kommer jag trodde faktiskt att våren var på väg men ack vad jag bedrog mig, ler. Men det är väl precis som du skriver att mars är en lurrig månad. Nej, nu ropar tvätten på mig…
  Kram Petra

 • Gúa

  Det är så vackert Anna!!
  Alltid…överallt!

  DU är en stooor inspirationskälla och jag älskar att komma hit!

  Kram på dig vännen och ha en härlig helg!d

 • Tankar tar tid

  Snyggt med rullgardin … jag gjorde hissgardin av ett gammalt lakan förra året som jag är jättenöjd med (kolla under ”textilier och sömnad på bloggen).

  Vilken otroligt fin gammal järnsäng … blir riktigt avis på den *ler*

  Kramar Christina

 • gamla skolan

  Åh ! Du har så fint !!! Vilken järnsäng , så vacker ! Idag i Skåne har vi vår , med sol och flera plusgrader , men vi hade oxå snö för 2 dar sen . Önskar dig en trevlig helg ! Kramar Susanne / den gamla skolan

 • lottens vita och gröna

  hallå anna! tänk jag hängde med ut lakan, det var ju 5 + härrom dan, nu är det tuuuuuuung snö och mina lakan hänger kvar, superslö och superpositiv till att det snart vår i luften! ohhhhhhh så fint du har det där vid din ljuva säng! ha det gott, varmkram lotten

 • Frk. T

  Så lekkert rom, det er jo som tatt ut fra et interiørmagasin!

  Første gang jeg er innom bloggen din, kommer garantert tilbake!:)

  god helg!:)

 • Marie

  Vackra bilder Anna, gardinen är jättefin!
  Här föll det också en massa snö igår, nu ikväll har det mesta redan försvunnit igen. Nu håller jag tummarna för att våren står för dörren, jag längtar!!!!!

  Ha en mysig helg!
  Kramar Marie

 • Mamma C

  Ja vädret kan vara både si och så med denna årstid. Du var tidig med att hänga ut tvätt. Men finns det något som luktar så gott som nytvättat som hängt på tork ute. Ha en bra fredagskväll.
  Kram mamma C

 • envilsenloppa

  Ja , varför ska det snöa för … men än är det vinter kvar ….
  Men visst vill man ha vår nu , se lite tussilagon i dikena och så .
  Underbar bilder från ditt vackra hem !!
  Trevlig helg !
  kram/Lotta

 • Annas skattkammare

  Hej Anna! Ja visst blev man paff när snön helt plötsligt yrde, från att ha varit jättefint och soligt! Nu dämpades vårkänslorna igen.. men de väcks snart igen får vi hoppas! Så fint du pyntat med ris, gardinen var jättefin och kransen var ju så ljuvlig där!
  Trevlig helg!
  Kram /Anna

 • En glänta i skogen

  Hej Anna!
  Vi hade också vitt hemma i morse ca 10 cm och vi bor inte så långt ifrån varandra. Jag plockade ris i förrgår men hann inte göra någon krans. Jag får väl låtsas vår och göra en ikväll. Du har det så fint och gardinen är toppen. Men hur är den gjord?

  Anette

 • johanna

  Hej
  Ja visst blev det en liten chok med snön…jag var riktigt rädd i går kväll ,trodde inte att jag skulle komma hem man såg ingenting!! När jag åkte i ons var det riktig vår här hemma….ja,ja det kommer väll. Underbara bilder du visar!!
  Kraaaam

 • Evelina

  Hej vännen!!
  Det var SÅ trevligt med en liten ”date” igår. Tack för jättegott ”smörigt” 😉 fika. Alltid lika trevligt med en go pratstund hos dig. Det var knappt jag tog mig hem bara, när jag skulle svänga upp på vår väg så kanade jag nästan rätt ner i diket. Otäckt!!! Men det gick som tur var bra.
  Kram E

 • Miss Marple

  Så vårfint det er hjemme hos deg =) Her snødde det mye i går, men våren kommer jo, det er bare å vente… Man kjenner at det er vår i luften iallefall! =D
  Ønsker deg en skjønn helg!

 • Willewira

  Hej Anna!!

  Visst är det tråkigt… snö!! Här har det inte kommit så mycket, som tur är, men det där töandet med sol och vårluft är borta. 🙁

  Nåja, mars är ju omväxlande…

  Härligt att ta in trädgården genom lite ris… Det brukar ju blomma ganska snabbt när det kommer in i värmen.

  Din dagbädd är så fin! Och gardinerna blev verkligen bra!
  Har du gjort någon särskild hissanordning eller har du bara rullat upp gardinen och knutit om?

  Önskar dig en skön fredag och en likadan helg!!
  Kramar på dig!
  Willewira

 • Änglahem

  Jaaaaaa…det var väldans vad det snöade i går em/kväll här! Riktigt vackert snölandskap med snön hängande från grenarna…mindre mysigt idag kan jag ju tala om, iaf här hos oss! Blött, slaskigt och eländigt!
  Mars är lurig jaa, jag och Nellie satt UTE och fikade i förrgår i solskenet! och nästa dag är det vinter igen….

  Nu flyttar mamma och pappa om ca 3 veckor, sen hoppas jag att det lugnar ner sig lite här….och då kommer jag! Lägenheten deras skrevs kontrakt på igår, såldes på mindre än en vecka och för bra mycket mer än vad de begärde! Helt makalöst!

  Ha en skön helg!
  Kram, Ulrika

 • Randi

  Hej igen och Tusen tack för din gulliga kommentar, som jag genast måste besvara. Du ska inte överskatta kameran – man kan ta jättefina bilder utan en systemkamera. På min blogg ser du även många bilder, som är tagna med en enkel mobil. Skillnaden märks först när man förstorar bilden och printar ut den. Men på nätet där du ändå bara använder 72 dpi, så märks inte skillnaden så tydligt. Compact kamerorna har ju ofta också macro-inställningar. Man kan utveckla sina färdigheter bara genom att verkligen lära sig att utnyttja sin kameras möjligheter – till exempel läsa bruksanvisningen…*ler*
  Lycka till med ditt fotograferande!!!
  Kramizar Randi

 • LantlivsAnette

  Gomorron Anna !!
  Åhhh vad fint, du har sååå vackert så man blir alldeles till sig..
  Järnsängen, påskriset, gardinerna…
  Jag tänkte faktiskt måla påskägg idag, såna där i papper som är fula, jag ska måla dom vita såklart…
  Du, jag beundrar eran fläkt i köket, är den bra tycker du ? jag hade tänkt den där från Ikea, men min man är skeptisk till Ikeas vitvaror…
  Ha nu en toppen dag
  Kraam Anette

 • Krydda Livet

  Alltså ni har ett så mysigt och fint hem! Jag blir så glad när jag kikar in här hos dig och så får man en MASSA inspiration också. Jag verkligen gillar din tallrikshylla och skulle gärna vilja ha nåt liknande men det verkar som om hyllor i den storleken är så dyra. Vart hittade du din?

  Kram Josefin

 • vitating

  Hej Anna!
  TAcksöta för din kommentar! Såå fint o vårigt du gjort det! Jag har vittris på trappan men inne är det ännu bara lite smått pyntat med egna ägg osv.
  Önskar dig en underbar helg!
  Kram Maria

 • Anonym

  Jag önskar dig och din familj en skön helg.
  Och fina bilder visar du (som vanligt :=)) Nu blev jag jättesugen att göra fler riskransar.

  Kram Pernilla

 • Randi

  Jag älskar också hissgardiner och dina är jättefina.
  Ja, jag tror jag ska dra ner alla mina idag! Vilken besvikelse – allt är vitt utanför – alldeles för vitt!!!
  Önskar dig en riktigt skön och grön helg i alla fall!
  Kram Randi

 • Loppisliv

  Godmorgon Anna! Vi har också snö här nere nu…jag som vill ha vår…men men den kommer väl tids nog. Så fint med lite ris inomhus, känns lite vårigt sådär. Vilka härliga ytor ni har i ert hus, Er dagbädd ser så himla mysig ut, där skulle man kunna ligga halva dagen med en god bok och mysa. En sån skulle jag gärna ha här också men det finns ingen plats för det i vårt hus…snyft…hihi Ha en underbar helg goa du. Kram Paula

 • livetpåfyran

  Gomorron Anna!

  Fina rullgardiner du har… jag har sådana överallt här hemma, praktiskt och snyggt!

  Jättefint med björkkransar, grannens björk vill inte rktigt tappa så många grenar så jag får väl ansa trädet lite*hihi, för den lilla kransen jag har gjort av resterna syns knappt.

  Ha en trivsam helg hela familjen, kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »