nyår

Fynd för en tia…

Den fina,tja vad ska man kalla den för..Kruka, urna i nysilver..Fantastiskt fynd får jag säga..När jag såg den började mitt hjärta att banka!!Är den dyr tro.Jag trodde knappt mina ögon när jag såg att den bara kostade 10 kr..fantastiskt!!Det låga priset berodde på några småhål i!,men vad gör det!!

Just nu har ljusen fått ge plats för en plättar på luften i stället..Måste säga att det blev ännu bättre..Tack Johanna för plätten!!Den var som klippt och skuren för min urna…

Så här såg det ut i fredags när jag dukat upp till fika!!

Vintergrönan är otroligt trivsam och användbar i alla sorters dekorationer!!

Önskar er en härlig start på veckan!!Kram Anna

40 Comments

 • Nygammalt

  Vilken ljuvlig dukning du har gjort Anna! Vackert med det gröna som du har lagt på servetten.

  Tänk att du har kunnat fynda den fina urnan för bara 10 kr!!! Tror jag måste flytta snart 😉

  Kram.

 • nillas vita rum

  hej!
  nu har jag kikat in så många gånger hos dig och inte lämnat någon kommentar,har följt din husflytt och beundrar verkligen det du gjort i hemmet,du ger så inspirerande och fina bilder,tack för det!!

  kram!

 • Romantiska Hem

  Så mysiga bilder du visar för oss!!! Har visst missat några inlägg hos dig så nu ska jag ta mig en kopp med kaffe och kika på dem, förlåt att jag är så dålig på att lämna avtryck (kommentarer) efter mig,ler. Kram Petra

 • Bodil

  Hej Anna!

  Vilket fynd du har gjort, du verkar ha himla bra fynd tur!

  I mitten av maj en bit härifrån är en 5 dagars gigantisk antik, loppis marknad som vi planerar att besöka och jag längtar så.
  Försöker spara pengar så man kan få handla lite.
  Men min dröm är att få besöka någon av de gigantiska loppmarknaderna i Californien….

  Dina silverbrickor är så himla fina!

  Ha det gott!

  Kram Bodil.

 • Annsan

  Hejsan Anna..
  Jag är lite nyfiken vart dessa loppisar ligger. Bor i Göteborg och känner inte till ställena här omkring så bra.

  Mvh Ann

 • Gúa

  Ville bara in och ge min kära vän en stor puss och en varm kram!
  Och tacka för alla snälla ord och uppmuntran! OCH…all oändlig inspiration, du ger mig!
  TACK!

  Må bäst Anna! Du är fantastisk!

  KRAAAAAAAAAAAAm…

 • Jillsan

  Hej Anna!
  Vilken vacker skål, 10 kr, vilket fynd!
  Vilken härlig dukning du hade gjort. Bra tips med vintergrönan, tack!
  ha en skön påsk!
  Jill

 • Naija

  hej
  ja ibland kan man verkligen fynda.som jag iförrgår köpte tio pojkbyxor tre tröjor och ett bäddset beganat men som nytt för BARA 130 kr glad psäk

 • Willewira

  Hej Anna!

  Det finns ju inget roligare än att fynda!! Visst känner man något extra för dem sakerna? Det gör jag…

  Imorgon får du gärna tänka på mig lite extra. Berättar varför senare.

  Ha en skön dag i solen!!
  Kramar
  Willewira

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Ja åh vilket fynd..10 kronor??
  Helt otroligt, och jag kan tänka mig att det passade fint med plättarna i den!

  Dukningen var ju såå mysig, samma som när vi var hos dig.

  Jag spanar efter sånna fina underlägg som du har, fast det är nog svårt att göra ett sånt fynd som du 🙂

  Kram goa vän!
  Mia

 • Maliva`s verden

  Wow…dere er så heldig som bor i Sverige…for noen priser,og funn dere kan komme over på loppis…Nydelig stilleben var det også hos deg…..Har faktisk et innlegg nå om min lille loppis tur til Strømstad…Gøy med gjenbruk:O)Klem fra Maliva

 • Körsbärsgården

  Godmorgon Anna och tack det samma!

  Önskar Dig en skön start på veckan och hoppas Ni har lika vackert väder som vi. Här smälter snön så man nästan ser det och inte gör det mig något. Vi gjorde lite vårfint på däcket igår och nu står där lövkorgar med stora, yviga björkris och välkomnar påsken och våren. Ett par stora kransar av björkris hänger på husväggarna och idag ska jag göra ett hjärta. Har ris med massa hängen och tror det kan bli fint.

  Vänliga vårhälsningar från Karin.

 • Anonym

  Vad fint du hade dukat till fikat. Tänk vad lite grönt gör för dukningen. Allt på din bricka är såå fint och harmoniskt.

  Jag inhandlade med en plättar i luften som just nu bor i en sliten lerkruka med en liten ängel i….

  Ha en underbar dag

  Kram Lena

 • Anonym

  Så härligt att få sitta där ochfika med dig.
  Vilken otroligt bra fynd du har gjort, tänk tio kronor…det är ju egentligen inte mycket men så fint man får för det.

  Kram P

 • LantlivsAnette

  Åhhh du, vilket fynd, sååå fin alltså..
  Och jisses vilken underbart fin dukning..så härligt att få slå sig ner där, vilka fina brickor du dukar med…
  Ha nu en toppendag
  Kraam Anette
  P.s Alldeles rätt, när snön tinat så sätter det en väldig fart här hos oss, då bara exploderar det i naturen..

 • Anette

  Vad fint du har gjort. Urnan är nog egentligen en sockerskål där det förr fanns en sked med hål i för att strö sockret med och troligen också lock, kanske lite kul att veta. Jag gillar dukningen med brickor också. Få nog börja leta brickor.

  Kram Anette

 • Loppisliv

  Godmorgon Anna! Fin liten silver urna på fot, dem kan man ha till mycket. jag har något liknande också, min har jag haft blockljus i och just nu en liten hjärtan på tråd. Ohhhh så fint du har dukat, vad fint att ställa tallrik o mugg på silverbricka. Det var ett bra tips. Och så vackert med grönt till, må tro ni hade en riktig mysig fikastund. Ha en fin måndag. Kramis Paula

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »