nyår

Gamla plåtburkar…

har jag på mina hyllor!

Kakformen hittade jag på loppis för en tia i helgen..Gillar att den är äldre än dem jag har haft innan..Den lilla plåtburken fyndade jag för en femma!! Fyndade även en trave cream färgade tallrikar och en såssnipa..så snyggt att ha på hylllorna!! Och de används till lite av varje..så de är inte bara ögongodis!!


Plåtburkarna i zink fick jag för 1 kr st..väääldigt billigt!!Tre våningsburken har jag fått för många årsen i födelsedag present..kan vart i 18 årspresent..På bilden ser ni även en svart gammal kex burk och en liten burk som är zinkfärgad..Gillar verkligen burkar de är så fina och bär på en del av vår historia!!

Vilket väder de lovar här nere på Västkusten i helgen 20 grader..Gott för alla lediga..Ja, ska jobba ja..Men mina gamla tycker så mycket om att vara ute så jag ska nog få känna på värmen jag med!!

Tack för alla hälsningar och mail!! Ha en fin helg..
Kram Anna

41 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »