nyår

Ja, jag har gjort det igen!!

De har det så snyggt dekorerat i Helsingör..Kolla in lamporna och flaggorna hur bra de gör sig till de gamla byggnaderna!
Som sagt var..Jag har gjort det igen..Det galler att ha loppaögonen på!! Styrde benen till söster & bror…butiken..Utanför var det massa lådor och det stod 10 saker för 30 kr..Oj oj oj!! Jag gick in och frågade om det gällde denna lådan med..Tänkte att den hade hamnat fel..Jodå den låg rätt..Jag hittade 9 saker och min mamma en sak.och lillebrorsan hittade ett jätte fint boulespel för 10 kr!!.Sen betalade vi glatt och traskade i väg..Jag var väldigt glad..när jag gick runt där med min låda på gåggatan..Tänk jag hittade fynd denna gången med..Så här var det förra gången..tryck här!och här! Vad jag fyndade ska ni få se nåsta gång!!

När jag är i Danmark och andra gamla byar.. så går jag alltid till de äldsta delarna..Jag älskar att titta på gamla hus..De är så oroligt vackra..Det växer ju ofta stockrosor utanför och det skapar en sagolik känsla!

Fick frågan om vilket rum det var som jag visade i förra inlägget! Det är vårt vardagsrum!

Dagen i går var en väldigt mysig dag tillsammans med mamma och min bror!

Ha det bra alla goa vänner..Kram Anna

24 Comments

 • LantlivsAnette

  Ohhh så vackert det är i Danmark, också är det ju så bra med alla butikerna !! Och du gör fynd som vanligt Anna, toppen !!
  Skynda dig att visa allt det du köpte !!!
  Ha det gott vännen
  Kraam Anette

 • Fia...

  Hej hej!!!
  Sitter här framför datorn och kan inte sova..
  Finns det då något bättre än att sitta och drömma sig bort här? nej tror inte det..
  Dina bilder är så jättefina!!! Vill ha vill ha vill ha!!!!!
  Önskar jag hade likadana "sakletar" ögon =)
  Sov så gott!!!
  Kram Fia
  ps. Är det okej om jag lägger till dig i min blogglista? ds

 • Patricia

  Vilka härliga bilder…
  Jag tycker också om att gå i gamla stadsdelar, det är så mysigt och inspirerande.

  Vilken tur du hade med lådan…grattis!! =)

  Kram Patricia

 • Made in Persbo...Carina

  Hej söting!
  Har just mailats med Vita Ranunkler-Marie och hon har berättat om loppisrundan hon vart på idag och jag förstår inte hur ni lyckas. Jag har aldrig varit på nån loppis där man får fylla en hel kasse eller korg för en viss summa. Var hittar man sådana?
  Däremot brukar jag hamna på loppisar där sakerna är omärkta och när jag frågar vad en sak kostar så säger de…-Vad vill du ge? Då kan jag inte med att säga 10 kr utan säger 50. Får köpa grejen för 50 fast jag när jag åker därifrån känner att den var nog egentligen bara värd 30.
  Eller vad sägs om varianten…-Vad vill du ha för denna?…-Vad vill du ge?….-20kr!….-Vi säger väl 40kr då!
  Nä jag får slipa på min loppisradar och träna upp mina loppismuskler 😉

  Ska bli jättespännande att se vad som finns i lådan!

  Ha det fint vännen!
  Kramelikram på dig!
  /Carina

 • LenaS

  Danmark är så fint och precis som dig dras jag till de äldre delarna av städer, kan gå hur länge som helst och bara njuta av allt det "gamla"
  Härliga fynd gjorde du också!
  kramis/LenaS

 • Ida

  Hejsan Anna!
  Tack snälla för din gulliga kommentar inne hos mig.

  Vilken härlig utflykt ni verkar ha haft och vilken underbar miljö att vistas i. Tänk att du jämt lyckas göra sådana fynd. Lådan var ju så fin.
  Ha det så gott. Kram Ida

 • gamla skolan

  Vilken fin låda ! Ska nog ta mig till Helsingör i veckan , var fyndar du ? Visst är det fint där med alla gamla byggnader med stockrosor i klängrosor . Jag har planterat stockrosor vid vårt hus , och går med spänning o väntar på att dom ska slå ut , tycker det är så fint mot gamla hus ! Kramar Susanne / den gamla skolan

 • Evans

  Hej! Vilka loppisfynd och vilka fina bilder du visar. Spännande att se vad visar för fynd nästa inlägg. Det är så roligt och inspirerande att läsa din blogg. Ska försöka att ta mig runt på lite loppisar jag med. Ha det gott/Eva

 • Lilla huset på prärien

  Men Anna då! Har du varit här i närheten utan att ens säga ett knyst 🙂 Visst är det härligt i Helsingör. Det är verkligen jättevackert där! Hoppas kunna åka över någon dag snart. Det blir bara inte av när jag bor så nära.

  Kram Jenny

 • Älskade pion

  Vilken tur du verkar ha med dina loppisfynd,kul.Visst är det härligt med gamla byggnader som talar om lite om sin historia för en.Ha en skön söndag. Kramar Ulrika

 • Guldkant På Livet

  Hallå Anna, jag ser riktigt hur det lyser av loppislycka i dina ögon! Vilken fin låda, ska bli kul att se vad du mer fyndade! Vilka vackra bilder av husen, som vykort, ja, visst blir man helt galen och vill fota allt när man hamnar i såna vackra miljöer, och stockrosor är verkligen fint, men jag har inte luyckats med min, kanske är för hög växtzon här…

  Vilket rum du visar nedan, så vackert, så sakralt… den sängen vill man ju ligga och vara lite förkyld i: ) bara mysa, läsa tidningar och aldrig gå upp…. vacker pläd du fyndade som hänger över den! och plommon, vilket ställe ni bor på!!!

  Soliga söndagshälsn fr Dalarna.

 • Mamma Millan

  God Morgon Loppis Drottning av västra göta land!!!!
  Japp..nu har du gjort det..igen!!!
  Du fyndar så..ska bli såå spännande att se vad!

  Så fint vardagsrum nedan!!!

  Ha en jätteskön söndag!
  ~♥Millemamman-Kramar♥~

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »