nyår

Oj, oj, oj!! Helt plötsligt mitt på gågatan såg jag en Loppis skylt!!

Först måste jag ju bara visa min Julbok..Beställde den i våras i Anettes butik My home Den kom till mig i mitten av veckan..Vilken underbar bok..Precis såna bilder jag bara älskar..

Boken är så otroligt konstnärlig..Först är det bokens papperskvalite som är så bra..Typsnitten så otroligt snygga..Bilderna en fantastisk kombination av vackra saker , rätt kombinerat ljus och skärpa..Så otroligt konstnärliga..I love It!!!

Jag antar att ni har sett vad jag har loppisfyndat..Trumpeten hängde på en dörr ..Jag bara kände, den måste jag ha..hade jag aldrig läst Julboken så hade jag inte blivit intresserad..Men I Julboken så dekorerar de med trumpeter i olika slag..Denna var så fin..Oj, vilken Historia ,den måste vara jätte gammal..Verkligen hänförande , tycker jag…
Jo förresten efter som det var ett sånt kanon fynd så måste jag berätta vad den kostade..Jag fick betala 45 danska kroner för den!!Fynd va!!
Det måste sett kul ut , när jag promenerade runt med en gammal trumpet på Helsingörs gator..Loppisförsäljaren tyckte att jag såg så konstnärlig ut så..fniss..fniss!!

Jag arrangerad lite höstlika pynt..för jag kan ju inte vänta med att dekorera med trumpeten tills jag flyttar…

Flytten blir i början av November..det ska bli så härligt..Ang vår husförsäljning så ligger jag fortfarande lågt..Men det känns okej i alla fall!!

Nästa gång ska jag visa vad jag mer fyndade…också nått fantastiskt fynd!!

Ha det så bra!!Tack för alla besök och hälsningar..
kramar MyLovelyThingsAnna

42 Comments

 • Loppisliv

  Nu längtar jag så tills min Jul bok från Anette ska komma. Den ser helt underbar ut. Hmmmmmm då ska jag kanske hem till mamma och sno hennes gamla trumpet som hon har hängandes på väggen…hi hi ( som hon spelade på när hon var ung ) Din du fyndade var ialla fall jätte charmig tycker jag. Synd att du inte kunde komma till bloggträffen. Det hade varit så kul att ses igen, men som sagt…det kommer nog fler tåg. Ha en go vecka vännen. Lycka till med husförsäljningen. Kram Paula

 • Loppan på berget

  Jag såg också skylten och ramlade in! Spanade in ett vackert glasfat men tyckte att det blev för dyrt. Loppis skall ju vara loppis!
  Härligt fynd du gjorde, med en underbar patina. Grattis till köpet!
  Jag gillar dina arrangemang och vackra detaljer i ditt hem.
  Mvh
  Eva/Loppan på berget

 • Änglahem

  Men gumman, inte behöver du skämmas, är inte lätt att komma ihåg. Inget särskilt att fira heller.

  Åhh vad jag tänker på er och huset, har snart inga naglar kvar!*fniss*

  Kramis Vännen!
  Ulrika

 • Lilla Trollbacken

  Hej Anna!
  Har också fått boken nu i veckan visst är den helt underbar, kan bara inte se mej mätt på den. Är nu också ute efter något trumpetliknande. Vad fint du har arrangerat.
  Kram Gabrielle

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Åh wow vilken dejlig trumpet!!!
  Verkligen ett fynd, otroligt billigt för att vara i DK.

  Så du är också sjuk, ja bacillerna har nog börjat spridas ordentligt..har läst på många bloggar att det är förkylt hemma…

  Underbart arrangemang Anna, du börjar bli en riktig mästare på det..! Man lär sig ju med tiden och jag tycker även dina foton blir allt vackrare.

  Kraaaaam gumman hoppas vi kan ses snart..har börjat klura på några datum nu..om du kan/vill hänga med förstås 🙂

  Mia

 • Heidi - mitt vita hem

  Hej
  Vilket fynd, den var verkligen fin trumpeten.
  Du har en underbar blogg, har varit inne mycket men varit allt för dålig på att lämna kommentarer.
  Jag är helt ny i bloggvärlden och har precis startat en egen men jag undrar hur man gör med länkar till andra, är det så att man måste fråga alla man länkar till innan man gör det? Eller kan man bara skriva ut bloggar som man tycker om? Men vilken luddig fråga, hoppas att du förstår vad jag menar.
  Kram Heidi

 • lottens vita och gröna

  hallå du goa, tack för din fina varma hälsning idag!
  mmm älskar din tolkning, vilka bilder, du har fotoöga så härliga bilder!
  vaaaaaaaa har du hittat den trumpeten, så supernajs! ha det gott, håller tummen på att allt går i lås med förs! varmkram lotten

 • Marie

  Visst är julboken vacker, en massa ljuvliga bilder att inspireras av. Längtar nästan redan lite efter att få julpyssla, hihi.
  Vilket fynd du gjorde i Danmark! Jag kan se dig framför mig när du strosar omkring på Helsingörs gator med trumpeten i famnen, hihi. Men vad gör man inte när man hittar något man vill ha!!!

  Läste någonstans att du var sjuk, här är en sjukling till. Verkar som om massor av folk är förkylda just nu, hoppas att vi snart blir friska igen!

  Mailar dig under veckan om de spröjsade fönstren!

  Kramar Marie

 • Tant Theas lilla torp

  Så fin din nya trupet är! Och helt rätt nu till julpyntet. Var faktiskt in till hennes butik förra veckan. Min kompis köpte boken och jag lite annat smått och gott. Har tjuvkikat lite i den och den är helt underbar. Ångrar nu att inte jag också slog till och köpte den.

  Lycka till med flytten! :o)

  Kram

  Monika

 • Inspiration i vitt

  Du kan konsten att få till det riktigt vackert, väldigt fint du gör Anna.
  Vilket otroligt fynd du gjort älskar gamla horn och trumpeter de är så fina att dekorera med speciellt nu till jul.Sa du 40 kr helt otroligt billigt.
  Kram på dig/Ingela.

 • Kannor och karaffer

  Har också fått boken och den är verkligen helt ljuvlig!!

  Men jag gillade också dina fynd – trumpeten är ju hur läcker som helst!!

  Ska läsa lite mer hos dig har missat några inlägg…

  Var rädd om dig!
  Ann

 • ~Anitas Ljuva Rum~

  Tutilitut så fin!!! Ja men helt underbar och vilket pris! Ja tänk att man kan ha så otroligt flyt ibland =)

  Denna julbok…sååå underbar. Vet du jag har ännu inte beställt den. Tänkte klicka hem den men fick så dåligt samvete då jag hade slösat på en ny madonnastaty. Hihi som om jag inte har nog =) Jag jämförs med min sons samlarmani då han samlade frenetiskt på pokemón då han var liten =)

  Kramisar Anita

 • Annas skattkammare

  Men vilket fynd du gjorde, trumpeten var ju hur fin som helst! Julboken har jag också suktat efter, men skjutit upp beställningen framför mig, så nu får jag nog ta tag i det! =) Ha en fin vecka! Kram /Anna

 • Vitt Hemma

  Å hjälp va fint du pyntat! Så snyggt å dekorera med en gamal trumpet.. Älskar att dekorera med kottar till hösten, såå fint! Man måste få pyssla även då man har visningar och ska flytta, annars får man myror… *Fniss* Vår försäljning har inte heller gått så bra… Håller tummarna att det lossnar denna vecka.

  Nu händer det grejjer på nya huset. Å fort går det! Är helt salig! 🙂

  Kram sofi

 • Guldkant På Livet

  Vilken läcker trumpet, tänk att vi har börjat förknippa trumpeter med julen: ) Ngt gammal säkert men här i bloggvärlden väcks traditionerna till liv, vilken fin bok, allas bibel denna jul blir det nog, ser fram emot att kika i den också! Mycket vackra arrangemang som vanligt! Mari.

 • LantlivsAnette

  Gomorron Anna !
  Åhhh du , det kunde jag väl ana, att du skulle hitta en sån där riktigt gammal trumpet!!!
  Himmel vad fin den är..nu tror jag att det kommer att bli trumpet feber här i vårt land..eller hur…
  Jag har ju en jag med , men min är inte gammal, utan vi sålde såna i vår butik för ca fem år sedan , jag tyckte dom var urläckra, men inte kunderna så vi fick Rea ut dom !!! Va !! nu skulle man ha haft dom..
  Åhh nej har du blivit sjuk !! Krya nu på dig, bädda ner dig och bläddra i Julboken igen..
  Ha det så bra Kram Anette

 • Zizzi

  Vad läckert att kunna dekorera med en gammal trumpet. Det hade inte jag kommit på om jag inte läst din blogg! Men du gör ju så fina fynd också!
  Kram cissi

 • Nygammalt

  Det var ett fint fynd du har gjort, Anna!
  Kan riktigt se dig gå omkring och ströva runt med den på Helsingörs gator *fniss*

  Julboken ska jag verkligen köpa också, gillar ju Franske Stemninger också.

  Kram.

 • Ann-Catrin

  Godkväll Anna!

  där kan man verkligen prata om fynd..men du är ju drottningen av loppisfynd oxå.. trumpeten är ljuvlig och passar så fint där på skänken!!”
  Julboken.. den verkar så himla fin.. kul att ha den och bläddra i och få inspiration!!

  kan förstå du längat rill flytten..och det blir ju lagom sen när du kan börja julpynta i nya huset!

  STOR KRAM
  Ann-catrin

 • Jeanettes hus

  Snacka om fynd!!!!!!!!!!!!!
  Och det på en loppis i Dánmark dessutom….
  Dom brukar ju alltid ta bra betalt för sina saker.
  Det är därför danskarna skövlar alla loppis ställen här i Skåne och gör att priserna bara har rakat i höjden…
  Men jag är den första att gratulera dig till en kanon affär-

  Visst är det något viss med alla gamla bruksföremål, instrument, burkar, ja name det finns massor av ting man kan använda i olika installationer och stileben

  Håller med att boken har vackra bilder och vacker text, men jag tycker som jag kommenterat tidigare att det är för få bilder och för mycket text tycker jag.
  Kräsen!!!!!!!!!!!!

  Mys och ha det bra
  kramisar Jeanette

 • Viola

  Hejsan Anna, visst är det härligt att fynda vackra ting och det har du ju verkligen gjort. Här har man haft sitt eldorado, och alla stora bord är nu fulla med alla loppisfynd till butiken, kram VIOLAN

 • Gårdsromantik

  Men då hinner vi ju flytta in före i vårt hus…visst längtar man …och bävar lite grann. Är ju massor som skall med.

  Vi börjar sälja vårt hus efter flytten…är ju lite segt med försäljningar just nu … men snart kommer nog den rätta till er också!

  Kram Maud

 • vitating

  Hej Anna!
  Kul att höra att du är lika jultokig som jag!! Trumpeten var ju underbar!! Såå fin! Jag satt o tittade i vakre hjem, julnumret 2007, där hade de oxå dekorerat med trumpeter! Vill oxå ha en, en mini som dekoration. Sååå fint du gjort, riktigt höstmysigt!! Måste kännas superkul att veta att denna julen får du julpynta ditt nya vackra hus!!
  Ha en skön söndag! Idag har jag målat en möbel!

  kram Maria

 • Anonym

  Vilken häftig trumpet du hittade i Danmark, och jag kan nog tänka mig att det är fler fina fynd som du kommer att visa oss snart..
  Jag har oxå beställt julboken jag hoppas att den kommer i veckan, jag är sååå nyfiken på att se vad som finns för fint i den.
  Jag kan nog förståå att du/ ni längtar till flytten och tänk vilken tur att det blir av före jul så att du kan dekorera huset julefint!!!

  Ha en skön söndag
  Kram Pernilla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »