samarbete

WIC – Work in progress

Väggfärg i samarbete med My white countryhouse
 Att få en alldeles egen Walk in Closet är nog mångas dröm, även min. Det har tagit sin lilla tid, då vi har skyndat långsamt med renoveringen. Vi har plockat fram det gamla pärlspontstaket och målat det vitt. På väggarna har vi satt upp en slags papp som vi målat med Kalklitir som jag har fått testa i ett samarbete med My White countryhouse
 Jag har länge varit sugen på att testa att måla med kalklitir och när möjligheten uppstod att få testa kalklitir i min WIC, så blev jag ju eld och lågor.
Kalkfärg är oerhört lätt att måla med och man penslar egentligen bara upp färgen. Jag vågade inte riktigt ta ut svängarna utan penslade upp som man gör med vanlig färg, men det blev jättefint och nyansskiftningar ändå. Precis när jag hade lagt första lagret så kändes det lite som om jag hade pajat väggarna, det så nämligen inte klokt ut. Men när det torkat blev det hur fint som helst.
Jag är helt klart biten, och kan tänka mig kalklitir färg lite här och var nu

En av min senaste tatuering. ” I refuse to sink”

Skor i från Din sko.För at få plats med alla underkläder, träningskläder och linnen och sånt så klickade jag hem en av IKEAS nyaste byråer. Byrån Nordli som har hela 12 lådor. Stol Thonet i från trendrumVisst är väggfärgen snygg, den heter San Saccaria och hittas på My White Country house.
Har ni inte kollat in My White country house webb -butik så rekommenderar jag det. 
De har så mycket fint!

Här i den här smutten som sträcker sig ett par meter bortåt skall det bli plats för alla mina klänningar. Hur det kommer se ut, det håller jag er lite på halster med.
Jag har även beställt lampor och en matta och sen skall det piffas.
Ha det så gott/Anna

5 Comments

 • Tant Åsa

  Jättefin färg hemma hos mig är det vitt nästan överallt men färg smyger sig sakta in. Jag är ofta sist på bollen och har inte målat med kalklitir än men det kanske blir en vägg här hemma snart. Byrån och stolen jättefina och dina tatueringar också, skulle inte våga själv. ♥️? Hälsningar Åsa

  • Anna Truelsen

   Tack Åsa! Jag är glad att jag tillslut vågade testa kalkfärg,blir så fint resultat och är så lätt och förlåtande att måla med. Ett penseldrag fel hit eller dit syns inte utan är något bra. Rollar man vanlig färg ojämnt så blir det ju inte så bra. Tatueringarna är jag så glada för. Ha en fin dag/Anna

 • Veronica

  Åååå så jäkla snyggt! Klassisk och stilrent men ändå så "mjukt" utseende på väggen på ngt sätt med den där färgen. Färg har ju annars en tendens att bli platt och blankt men inte här!

  Ser förresten att du skaffat fler nya tatueringar… Den på underarmen är ju riktigt fräsig. 😉

  • Anna Truelsen

   Ja eller hur älskar den matta finishen. Japp lite mer tatueringar har det blivit. Är ju inte så förtjust i smycken så tatueringarna får vara min kroppsutsmyckning och dem trivs jag riktigt bra med. Ha en fin kväll!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »