mina reportage,  resedagbok,  sponsrade inlägg

På studiebesök i en ljusfabrik i Marrakech

#iphonefoto

I går var det en intensiv inköpsdag som pågick från morgonen till sen kväll. Något av det mest intressanta igår var mötet med en ljusleverantör som tog oss med runt i fabriken och visade oss produktionen.

De arbetar med återvinning och producerar sina ljus med respekt för miljön. Restauranger och hotell kan lämna in sina ljushållare för tvättning och får ny stearin i hållarna,måste säga att jag tycker att det är ett bra tänk i dagens slit och släng samhälle.

Mitt favoritljus är ljusen i sojavax, ytan är krämig nästan som en lotion. Jag är känslig för starka dofter och brukar ha svårt för doftljus, men i Marockodesigns sortiment finns flera dofter som jag tycker mycket om och som jag inte får hosta av. Min absoluta favorit är doftljuset med doften Verveine, som har en frisk,fräsch och mild doft av citron. En annan favorit är doftljuset som har essens av gingerbread som med all säkerhet kommer att vara en favorit i jultid. Doftjuset kommer att finnas i Marockodesigns sortiment lagom till Advent.

Ha det så gott/Anna

”addlinks”

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »