nyår

Nja, loppa är nog bättre…

I går var jag på en Gårdsauktion i närheten av oss..oj oj..de var som hela Sverige var där..Ja ja..jag missunnar ingen att fynda..men oj va folk det var..Det var iallafall en jätte spännande auktion..Med gamla saker..Sånt som många brukar slänga..fanns att buda på.. Mannen ropade hem denna väskan..De gamla Biblarna låg i den.. 30 kr fick han ge..

Ja efter som jag inte fick med mig några superfynd hem..så visar jag en liten spegel som jag fyndade urbilligt i Danmark..(Var en av de 10 saker jag betalade 30 kr för 10 saker)

På auktionen gav jag mig i kampen om en Gammal fin järnsäng..En uppköpare vann den duellen..men jag kommer igen..Nya fynd väntas runt kröken på att upptäckas hi hi!!

Lördagskvällen tillbringades på en gammal folkpark i närheten..Bästaste vännerna fyllde 100 år..firade 20 år som gifta..hon 39 år han 41 år..summa 100 år..

Deras son har ett rockband (De fick barn unga)de lirade lite Poison covers..och vi haed bangade därfram..ja eller nästan..Hoppade och klappade händerna iallafall..Tja..dessa gamla goa rocklåtar väcker mycket minnen till liv..
Sen så dansade jag och nåra lika danstokiga vänner..Tills det var dags att bege sig hem..En superlyckad kväll..

Tack för alla goa hälsningar..
Kram Anna

19 Comments

 • Christina

  Hej Anna!
  Nu är jag lite avis på dig, vilken underbar back med flaskor, din lilla turgumma. Jag har varit nere i Varberg de tre senaste veckorna. Jag har fyndat mig en tvättbräda för 10 kronor. Min första tallrikshylla väntar på att bli målad, oxå inhandlad i Varberg. Idag när det regnade bakade jag Leilas lavendeldrömmar, så gott det luktar!!Så goda jag har redan hunnit smaka på en. Hoppas vi ses snart på någon loppis!!!
  Stor kram Christina

 • Jojo

  Låter super härligt! Alltid skoj med fest 🙂

  Vilken söt liten spegel, gillar väskan mannen din ropade in, lite finrlig..

  Kram Jojo

 • Loppisliv

  Fin väska, vad roligt att du fick biblarna på köpet och spegeln var ju bedårande!! Och dina balettskor…wow vilket fynd! Såå söta de är där de hänger där på sängkanten. Förresten, jag träffade Marie idag på Moheda och hörde att ni skulle dit tillsammans snart. Då kan vi väl sammanstråla och ta en fika ihop. Och nu ska vi snart till Gbg, nästa vecka närmare bestämt. Är du hemomkring då, tänkte ju svänga inom och hämta knoppbrädan antagligen på dit eller hemvägen. Jag mailar dig imorgon. Kraaaam Paula

 • Nygammalt

  Vilket fynd din man gjorde. Bättre lycka nästa gång för dig, men du fyndade ju fint i Danmark också.

  Lördagen lät som en väldigt trevlig kväll! =)

  Kram på dig.

 • Anonym

  Vad roligt att det låg ett par biblar i den gamla väskan! Låter som om ni hade en lyckad lördagskväll!! Själv stöp jag i säng tidigt, det tar på krafterna att gå på auktion!! Kram

 • Floralis

  Hej Anna!
  Du verkar verkligen ha haft en rolig dag och kväll.
  Fyndigt med 100-års kalas… ; ) och kul att hårdrocken lever vidare. Poison minns jag mycket väl. Sångaren Bret Michaels var ganska söt… : ))
  Min favorit var och är Whitesnake. Det finns inte många som har en sådan röst som David Coverdale.
  Rock on! Toodiloo!
  /Anneli

 • Patricia

  Kul med gårds auktion…även om du inte fick det du ville, men väskan var ju fin, och biblarna med.

  Men så söt spegel…jättegullig!!

  låter som du var på en rolig fest… =)

  Må så gott!
  Kram Patricia

 • Tulipa

  Hej!
  Jag konstaterade precis idag att auktion är bättre för där har man chans på en sak i taget.
  På loppis gäller det att springa åt rätt håll och man hinner ju inte vara runt överallt samtidigt..*ler*

  Men nu i sommartider är det extra mycket folk ute och visst är det hård kamp om sakerna!
  Var på en idrottsloppis idag och folk var som tokiga!
  Som sagt jag får nog säga att jag förderar auktioner…och så måste man ju vara tillräckligt nära för att höras och synas när man bjuder…!!!
  Vid möblerna ser jag till att hålla mig långt fram innan hela tåget väller fram till avspärrningarna.

  Kram Mariette

 • Kamomilla

  Ja, ibland har man tur, ibland inte… Jag tror du är en typisk loppisfyndare du, med din fyndnäsa. Fin väska som mannen din ropade in!
  Jag har aldrig riktigt lyckats på auktion, kanske av den enkla orsaken att priserna här i Finland klättrar så högt upp att jag tappar lusten att ens försöka. Jag tycker de bästa fynden är just de där superbilliga!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »