nyår

Nu har jag skördat..

Lammöron…

I våras så inhandlade jag lammöron..Har längtat och längtat efter de små ludna skönheterna..Nu var de redo för att plockas..Har knåpat ihop det ena och andra..Här är en liten krans..Färgen på Lamöronen är helt Lovely!!

Bläckplåtarna köpte jag i Dk..Den stora blev min för 10 Dk kr..Lycka…Den med lock gav jag 40 för..Har velat ha såna så länge..Så det var riktigt kul att finan dem på Kreammemarknaden

Tack alla ni goa för alla era besök och hälsningar..

och ni söta rara bloggare som saknar mina besök..Min tid räcker inte riktigt till allt just nu..
Jag kikar in och skriver en rad när jag kan..
Kramelikram Anna

24 Comments

 • Guldkant På Livet

  Vilken ljuvlig och len krans du gjort! Jag tror visst bestämt att det råder lammöronsfeber här i bloggvärlden! : ) Jag har både såna där och riktiga lammöron, både är lika mjuka… jag gjorde ett lammöronspaket för några år sedan, ska se om jag har den bilden kvar… och kanske jag borde göra ngt av dem i rabatten jag med, för som du säger, det är en ljuvlig grönfärg!

  Vilka fina fynd du gör jämt å ständigt, jättesnygga saker! Mari.

 • Ann-Catrin

  Godmorgon goa anna!
  först vill jag tacka för dina alltid så rara koimmentare inne hos mig.. du är så go och de värmer!

  men såna lammöron.. tänk jag önskar jag vore så där pysslig.. det får bli i näösta live har jag bestämt.. tills dess.. få jag njuta av dina underbara skapelser

  ♥En stor kram♥
  A-C

 • Bodil

  Hejsan Anna!

  Vad fin krans!
  Härligt fina fynd du har köpt!
  Du hittar verkligen så fina saker.
  Hoppas att allt är bra med dig och familjen.
  Tack för fina ord hos mig.
  Kram Bodil.

 • Kamomilla

  Oj vilken härligt orginell och vacker krans!!

  Tack snälla du för dina fina ord om vårt lusthus. Din hälsning piggade upp mig idag, mitt i en kommande förkylning då allt kändes motigt. tack till dig!
  Kamomilla

 • LantlivsAnette

  Halloj Anna !!
  Åhhh vad fin krans..himmel vad det går att göra mycket fint av lammöron !!
  Du, rackarns vad fina bleckplåts formar du har köpt, jag har spanat efter såna heeeela sommaren, men icke, jag har inte hittat några på loppis..
  Ha det gott
  Kraam Anette

 • Vit som snö

  Här finns en till som inte hinner med o jag som tänkte få tacka dej för alla dina fina mail innan vår resa. Tror jag skickar dej ett mail sen, enklast så.
  Vad fint du gjort av lammöronen!
  O vilka härliga bleckplåtsfynd!
  Kram Cilla

 • Anonym

  Hej vännen!

  Hoppas din sommar varit bra. Jag har mest bara gjort lite egna inlägg men börjar nu hinna runt till alla igen.

  Vår goa Lotten inspirerar ser jag, lovely!

  Kramar Lena

 • Made in Persbo...Carina

  Vilka fina formar! En sån till höger, skulle jag också vilja få tag i. Så fina!
  Jag måste försöka komma ihåg också att fråga i plantskolan efter lammöron som inte blommar. Dina hade täckt marken så fint i rabatten och det är ju de sammetslena bladen som är så ljuvliga…blommorna klarar jag mig utan. Synd att ni har sniglar, annars kunde jag kanske fått ett litet skott av dig…eller så väntar vi några år tills vi fått sniglar hit också. Ser dem längs vägen och de kommer närmare och närmare för var sommar som går.

  Kram vännen!
  /Carina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »