nyår

I all enkelhet..

Den slitna väskan fick jag med mig hem från min skattkammare…

Tänk vad mycket den har vart med om!

Den lilla rakspegeln med det fina krackelerade spegelglaset följde också med hem!

Tack för er goa hälsningar.Jag kikar in till er..Är kanske lite osynlig..Men jag jobbar rätt mycket nu..Längre arbetspass i samband med nedläggningen..

Ps.Morfar har tillverkat massor av knoppbrädor om nån är intresserad så maila mig..

Tillägg!!
Till anonym och alla andra som undrar. Anhöriga till de paret jag har varit hos och KÖPT saker.Har först tittat om de vill ha något.De är helt på det klara över att jag har vart hos deras föräldrar och KÖPT saker, tycker det är helt i sin ordning! Paret jag har blivit hembjuden till är inte på något sett lurade av mig.Utan de är väldigt glada för att jag gillar deras gamla skräp.Jag betalar alltid för mig.Jag har även bjudit hem dem.Ser dem som mina vänner!!

Ha det så bra..
Kram Anna

35 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »