nyår

En Vacker gåva!


Korset har jag fått i gåva av Carina.Jag tycker att det är så vackert.Hon är en riktig konstnär.

Hoppas att det är väl med er.
Här är det bra. Mycket med det nya jobbet.Men det är jätte roligt att få ta hand om gamla människor. Sen så for jag runt hela lördagen efter kläder till barnen. Ja, så är det så här på hösten.Nu är det helt plötsligt onsdag och dagarna bara går i ett.Då får man ta ett break och ta lite fredagsmys mitt i veckan så man känner att man lever och inte bara flackar runt!!

Nu ska jag strax jobba ville bara kika in och säga hej!
Ps.Jag har lagt till med 3 bild länkar nedanför inlägget.Ni som har tid kika gärna in.Många bilder kommer från mitt förra hem.

ha det så bra..
Kram Anna

25 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »