nyår

3 A D V E N T..


Tänk va fort det går. Redan den 13 december! Nu gäller det att njuta av Julen!innan den är slut..

Mannen tog in granen i går. Jag bara kände att det inte kändes som Jul! När han fått in granen så klädde jag den med massa vackra fattigmanssilver kulor!

Det blev så mysigt! Sen var det gott att bara få ligga och vila sig! Titta på den fina granen!Så nu känner jag att det är jul och massa inspiration kom i form av pyssel ideer. Passar ju bra när man behöver ta det lugnt och hålla sig stilla!

Tack alla ni som skrivit krya på dig hälsningar!! Jag känner mig mycket bättre. Inte lika hängig. Behöver inte ligga i soffan hela tiden nu. Jag är uppe och grejar lite och sen vilar jag. Ska jobba i morgon om jag känner mig helt bra. Är rädd om mina pensionärer och jobbar kompisar. Vill att de ska hålla sig friska!
Kram Anna

24 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »