nyår

3 A D V E N T..


Tänk va fort det går. Redan den 13 december! Nu gäller det att njuta av Julen!innan den är slut..

Mannen tog in granen i går. Jag bara kände att det inte kändes som Jul! När han fått in granen så klädde jag den med massa vackra fattigmanssilver kulor!

Det blev så mysigt! Sen var det gott att bara få ligga och vila sig! Titta på den fina granen!Så nu känner jag att det är jul och massa inspiration kom i form av pyssel ideer. Passar ju bra när man behöver ta det lugnt och hålla sig stilla!

Tack alla ni som skrivit krya på dig hälsningar!! Jag känner mig mycket bättre. Inte lika hängig. Behöver inte ligga i soffan hela tiden nu. Jag är uppe och grejar lite och sen vilar jag. Ska jobba i morgon om jag känner mig helt bra. Är rädd om mina pensionärer och jobbar kompisar. Vill att de ska hålla sig friska!
Kram Anna

23 Comments

 • Torparfrun

  Låter härligt med julgranen, vi ska ta in vår till helgen. Julstämningen höjs onekligen när julgranen kommer på plats 🙂

  Hoppas att du blir helt frisk snart!

  Kram Torparfrun

 • vita zara

  Hej Anna.
  Du heter som min dotter, jag minns inte om jag varit in här förut, men du har så himla vackra bilder som man kan titta på så nu ska jag lägga dig till min lista.
  Kram Zara

 • Tant Theas Lilla Torp

  Hoppas du fortsätter att krya på dej. Måste bara tala om att jag är totalt såld på det fina reportaget i Jeanne dA`rc Livingmagasinet. Helt enkelt bedårande. Jag tittar på det om och om igen! Vilken lada alltså!

  Grattis söta du! Mycket bra jobbat!

  Kram

  Monika

 • Loppisliv

  Hej Anna! En sån ljuvlig bild, kan inte sluta titta på den…så vacker känsla du fått fram. Ja visst är det konstigt att tiden bara rusar likadant varje år i december månad, och man hinner ingenting känns det som. Fast ikväll ska jag inte stressa, ska inte göra något nyttigt alls…förutom att fika och titta på film…myspys mitt i veckan. Ha en finfin kväll. Kramis Paula

 • no47-mia

  Så fint där är! Granen här hemma kommer inte in först nån dag innan julafton.. Jag brukar ha en fyra meters hög gran men i år funderar jag på en mindre vanlig skogsgran..
  Hoppas du känner dig bättre nu!
  Kram Mia

 • fröken knopp

  hej anna..

  Vilken bild!! underbar!!!

  skönt att du känner dig bättre..o att pyssellusten kommit tillbaka… hm..kanske att vår gran också åker in snart..:)

  Hoppas att du visar en bild på din någon dag!!

  varma kramar elin

 • Galleri Hönshuset

  Hej på dig. Hoppas du mår bättre snart…

  Finfin bild du har lagt ut, och gillade inlägget innan också. Blåsinstrumenten är riktigt fina att dekorera med.

  ha en toppendag. Kram från kalla Dalarna =)

 • Viveka i Bläckhornet

  Hej Anna!

  Hoppas du kryar på dig snabbt nu. Ingen vill väl vara sjuk den här tiden.

  Här har vi ju full snö så visst har julstämningen kommit krypande. All paket står redan inpackade och klara.

  Kram på dig min vän

  Viveka

 • Lilla Blanka

  Hej goa Anna!

  Härligt stämningsfull bild!!

  Hoppas du känner dig lite bättre, man har varken tid eller lust att vara sjuk nu…

  Vad roligt det skall bli att ses nästa helg!!!

  Kraaaam
  Mia

 • Christina

  Hej Anna!
  Körde förbi ditt hus på väg till stora staden, igår. Hade precis lämnat barnen till mormor och morfar för där skulle det bakas pepparkakor. Det såg så mysigt ut uppe hos er, stjärna lyste så fint i fönstret.
  Jag ska till Kvarnen igen! Har inte varit där sen vi var där. Det blir julbord på Kvarnen med jobbet, men vi får betala hälften själva.
  ♥♥♥ God Jul ♥♥♥
  önskar
  Christina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »