hall,  nyår

Förändring…


Jag lever ju mitt i förändring…Färändringens vindar blåser i mitt liv. Härligt med förnyelse!!Jag har klippt av mitt långa hår. Har nu en ruffsig uppklippt page-härligt!Nya kläder, skarfar införskaffade, nästa vecka byter jag glasögon med. Härligt med förändrig.

Här hemma blir det förändring med. Nya fönster håller på att införskaffas, priser jämförs. Tankarna dansar runt. Funderar , funderar på vad som är snyggast, passar huset bäst! Panelen bakom skivorna i trapphuset ska också plockas fram. Inte just nu, men förhoppningsvis snart!

I helgen kände jag näst intill en värk i mitt inre. Jag bara kände jag
MÅSTE GÖRA OM NÅTT NU!!!
Jag gick runt här och riktigt värkte fram nått. Kände mig som Professor Baltazar! Plötsligt så fick jag det till mig!! Spegelbyrån i hallen skulle ut. Sagt och gjort. På Bilder ser ni det färdiga resultatet!
Ha det så gott! Tack för alla Hälsningar Kram Anna

30 Comments

 • Huset vid sjön

  Härligt – förnyelse förnöjer. Inte sant. Jag är själv mammaledig och har lite tid över till att flytta saker och grunna på hur man själv kan förnya hemma. Hur roligt som helst att möblera om. Om så bara ett litet hjärta som byter plats med en lykta *L*

  Kram kram
  //Cattis

 • Gúa

  Hej min kära vän!
  Åhh, vad jag behövde denna positiva energi som fullkomligt strålar ut från ditt inlägg! Tack!

  Och förändringen, ja, vad ska jag säga…UNDERBART! Så stillsamt och fridfullt. Tänk om jag kunde lugna ner mig sådär..:)))

  Ha den bästa dagen och må väl!
  Kraaaaaaam och så en puss också, förstås..;)

 • Loppisliv

  Hihi ja professor Baltazar…vem minns inte det barnprogrammet, en av mina favoriter, så härligt när det kom ut en uppfinning i slutet med ett rökmoln,,,poff 🙂

  Härligt med förändringar, både egna och i hemmet, din hall blev ju toppenfin, ibland får man försöka tänka i nya banor. Jag gillar när det är lite enkelt så där, sååå snyggt!! Ha det gott…Kraaaam på dig //Paula

 • blandet-landhandel.dk

  FIN hall! Jeg gad godt have sådan en to-die-for trappe…

  Her er der også store forandringer i luften, og en masse idéer, der har ligget og luret i hi hele efteråret og til jul, hvor der ikke har været tid til ide-mageri….men nu! NU! Herligt.

  Jeg kigger forbi snart igen.

  Kh Katinka, Danmark

 • Marie

  Hihi, jag kan riktigt se dig framför mig Anna när du gick fram och tillbaka som Baltazar och värkte fram en idé (jag älskade det programmet som barn). Det blev iallafall jättesnyggt, enkelt och vackert!

  Spännande med ny frisyr, ska bli kul att få se sen framöver. Skulle också behöva göra något med mitt hår, har sett likadan ut i hundra år känns det som!!!!!

  Kram Kram
  Marie

 • Jeanettes hus

  Hej gumman

  Förändringar är alltid roligt och upplyftande!

  Skall bli roligt att se dig i din nya fina look.

  Hallen blev toppen fin.
  Det verkar som om alla vi bloggisar börjat ändra stil lite och rensa och ge plats åt det enkla.

  Nu skall jag iväg och hämta mitt nummer av Jeanne Darcs senaste magasin.
  Ha det bara bäst
  Kramisar Jeanette

 • Galleri Hönshuset

  Hej på dig

  Så fint du har fixat till det, i hallen =) Finfina bilder…

  Visst är det underbart med förändringar. Jag är inne i det jag också. Tog beslutet om en ny kamera igår också, så jag väntar på paket =)))
  Klippte av mig håret gjorde jag också för att tag sen. Mitt hår växer som ogräs så nu kan jag ha två tofsar på sidorna igen =) Men det var en skön känsla måste jag säga. Jag blundade stenhårt när hon satte mitt hår i en tofs (-jag har tjockt hår så det var hon tvungen till att göra innan hon klippte av-), och så klippte av hela håret… =)

  Förändringarnas period får vi kalla det här, du o jag, och jag älskar den perioden måste jag säga. Känner mig så levande men samtidigt så liten….

  Ha en toppendag. Kram Pirre

 • Annas skattkammare

  Hej Anna! Visst är det härligt med förändring! Har längtat efter det jag med länge nu.. mitt hår har bara fått växa och känner mig så tråkig! inte ens slingor har det blivit.. åhh så fint det blev i hallen!
  Kram /Anna

 • Kamomilla

  Måste kännas som luft under vingarna!!! Här har det också skaffats nya glasögon, (de gamla gick sönder på jobbet), håret ska klippas nästa vecka och jag jobbar på att uppfylla en av mina drömmar. Kanske det är ljuset som väcker oss?

  vad luftigt det blev med bordet där!

 • Snövita drömmar

  Förändringar är alltid härliga!

  Jag ligger lite lågt på inredningsfronten just nu då det är förändring nog att jag väntar mitt andra barn.
  Så om den här tröttheten bara släpper sitt grepp om mig så ska nog även jag åstadkomma lite ändringar här hemma, hi hi!
  Kram!

 • Ljuva Drömmar

  Vad skönt det är när idéerna och energin flödar. Tror att vi alla kan behöva lite nytt nu när snön vräker ner och våren känns långt borta. Hallen blev iaf riktigt fin. Som frisör blir jag även nyfiken på nya frisyren…

  Skulle du vara sugen på mera nytt kan du testa lyckan i min utlottning, där kan du vinna en härlig sjal.

  Ha det så gott, kram Maria!

 • LantlivsAnette

  Ohhh här händer det grejer, förändringar, det är roligt..i lagom mått, inte såna som jag har gått igenom sista tiden..men roliga såna som du har gjort..det är toppen !!Alltid lika härligt med en ny frisyr..och nya fönster..ohhh det måste ju kännas verkligen toppen !!
  Kraaam Anette
  P.s Vad fint det blev i hallen !!!

 • Vita verandan

  Härligt med förändring, går själv och funderar om håret ska klippas av och nya glasögon införskaffas…
  Blev så sugen på att ställa in mitt trädgårdsbord, har ingen plats…får värka fram någon:))
  Kram Anna

 • Tulipa

  Hej Anna!
  Förändring av stora eller små mått är något jag hela tiden längtar efter…
  Vissa perioder i livet kräver man mer förändring, andra är det nog med det lilla…

  Låter snyggt med frisyren!

  Kram mariette

 • envilsenloppa

  Underbart med förändringar , jag vet inte om det har med årstiden att göra , den här väntan på något nytt . När den inte kommer så får man ta saken i egna händer .
  Ljuvliga ljuvliga bilder som alltid inne hos dig och hur jag tummar på ditt reportage i J d A Living , fantastiskt !!
  Varma kramar/Lotta

 • Vintage House

  hej vännen min vilken härlig förändring ska bli så kul att få se ditt nya jag;) ljuvliga bilder och snyggt i hallen tycker om det känns stort och rymligt kram kram i massor sandra

 • emilias gömmor...

  Helt spontant kom jag på att tänka på Bruce Sprinsteens låt; I wanne change my hair, my face, my clothes. I wanne have a chaine reaction… eller något sådant, när jag läste ditt inlägg!
  Go for it!

  Kram Mimmi

 • Millas hem

  Härligt inlägg Anna! Fullt av positiv energi! Tack för den kicken!=)
  Fint som bara den blev hallen! Och jag är helt säker att din nya outfit är lika fin! Spännande att se! Hoppas att vi ses snart igen!

  Kraaaam

 • fröken knopp

  hej Anna..

  oj oj..först ut..:)

  Roligt med förändring..o här va det inte lite förändring på en gång…hihi…

  jag är som du, ibland kliar det i fingrarna o man bara måste göra om någonstans.. o ditt resultat ser riktigt bra ut!! 🙂

  Hoppas att du får en bra start på veckan!!

  Kramar Elin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »