nyår

Vitt porslin

Det här tilltalar mig oerhört! Den ruffiga ytan på det gamla bordet och stolen mot det gamla vita porslinet.
SIlverknivarna fyndade jag för ett par veckor sedan. Spillkummen är ett av mina senaste fynd med.

Vilken seg förkylning jag och lillsonen åkt på. Vi turas om att se på tv och vara vid datorn. Känner mig rätt så uttråkad!!! Kom på att jag kunde göra ett inlägg. Det piggade upp lite. Mannen har tagit semester torsdag och fredag.Jag hoppas på att jag mår så bra att jag orkar jobba med vårt projekt med pärlsponten. Annars så får jag väl titta på!!Det betyder oerhört mycket för mig att vi genomför det här med att plocka fram det gamla i huset. Det känns som vi befriar huset!!

Tack för alla krya på dig hälsningar.. Just nu är nässprayen och pappersnäsdukarna mina bästa lindrare!!hi hi!!

Kram Anna

29 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »