nyår

Rosmarin

Hittade Rosmarin på stam i går. Tycker att de är så trevliga dessa små träd!

Fångade ljuset genom fönstret. Fick nästan en sommarkänsla där gardinen svajar i vinden!

Måste bara berätta. Jag har fått sålt mitt första reportage till Sköna Hem!! En mycket go känsla! Jonas Lundgren fotade! Reportaget är i från Goa Anna- Leenas hem!Jag kommer bl a ha med reportage i Allt i hemmet, Plaza interiör,Leva o bo senare i år.. Kul att göra moderna, personliga hem upptill alla dess härliga hem i fransk landstil. Ni kommer även hitta reportage från mig i Jeanne dÀrc, Vakre Hjem om allt blir som det är tänkt!! Jag säger till när reportagen publiceras!!

Ett reportage som kommer snart är!Mitt skafferi som kommer att vara med i februari numret av Magasinet Jeanne dÀrc Living. Magasinet kommer ut 26 februari!Reportaget har jag gjort ihop med min goaste Carina Fotograf!

Det är så otroligt kul att göra reportage. Mycket jobb, men va kul det är!!

Ha det så gott..
Kram Anna

25 Comments

 • Loppisliv

  Så fin din rosmarin på stam är, hade en sådan för ett år sen, den klarade sig rätt länge sen helt plötsligt blev den brun och den gick inte att rädda..inga gröna fingrar här inte, fast jag har klarar olivträden konstigt nog i ett par år nu ??

  Ett stort Grattis goa du till alla artiklarna, jätteroligt!! Heja Anna 🙂

  Jag känner också att det är så skönt med hem som har en mer modern stil, då får jag liksom nytt tänk och inspiration, fast jag inte själv vill ha det så i mitt hus behöver man variationen av det man tar in för att idéerna ska flöda. Ha en fin kväll. Kraaam Paula

 • Ljuva Drömmar

  åååå, vad roligt! Nu måste jag ju häva mitt köpstopp på tidningar…vill absolut se vad du har gjort, du är jätteduktig så det blir nog super!

  Härligt med rosmarin. Funderar på vad jag vill göra med balkongen. När allt snö har smält vill säga så det kan nog dröja ett tag…

  Ett stort lycka till med jobbet, kramar Maria!

 • Millygarden

  Åh har du hittat en Rosmarin på stam! Dom är verkligen ljuvliga. Hade ett som stog på min balkong och doftade ljuvligt på kvällen när daggen kom. Tyvärr ville den inte flytta in!

  Lycka till med ditt vackra träd!
  Kram Marina

 • Lilith

  Vilket fint litet rosmarinträd! Känner nästan doften ända hit…
  Grattis till reportaget i Sköna Hem, vad roligt! Ska bli så kul att se och läsa alla reportagen sen, väntar med spänning! 🙂

 • Jeanettes hus

  Hej Anna,

  Vill bara säga grattis till att du lyssnad till din magkänsla och satsade på din nya karriär!

  Så härligt att Du lyckats komma med i så många tidningar.
  En del prenumererar jag på de andra kommer jag att köpa.

  Kul med omväxling. För ibland kan bli lite mätt på vår egen stil….

  Forsätt att jaga objekt!

  Ha det bäst!
  Kramisar Jeanette

 • Lilla Blanka

  Hej vännen!

  Det är jättefint med uppstammad rosmarin! Har även funderat på lavendel på stam, det blir en annan känsla än de vanliga. Fast jag vill ha båda varianterna =) Just nu känns det som jag har ett fruktansvärt sug efter växter över huvud taget. Tror det är bristen på synliga växter utomhus (allt är ju täckt av snö) som gör att jag har världens abstinens, hihi

  Underbart med alla reportage..! Jag är så glad för din skull!

  Längtar tills jag får se ditt skafferi, skall bli jättespännande!

  Kram
  Mia

  Ps synd att vi inte kunde ses igår. Vi måste planera in en dag nu framöver, vill verklgigen träffas.

 • Vita verandan

  Förstår att du tycker det är kul, känner för att skola om mig…
  Fina bilder och jag älskar rosmarin på stam, eller rättare sagt alla blommor som är uppstammade.
  Kram Anna

  Ps ska bli kul att se på ditt skafferi.

 • Maria

  Åh så härligt med kryddor redan! Jättevacker!

  Stort grattis till reportaget! Jag brukar titta in här lite då och då för att njuta av dina vackra bilder så det förvånar mig inte att någon köpt ditt reportage!

  Vänliga hälsningar
  Maria

 • Maliva`s verden

  Hei…så gøy med alle repotasjen du står bak. Gratulerer…gleder meg til å se det i papirform. Nå skal jeg ut å kjøpe meg rosmarintre igjen jeg også..Bare så synd at de visner så fort hos meg. Kanskje du har noen råd? Klem fra Maliva

 • Vintage House

  Hej söta söta du,
  Så underbart roligt för dig:) jag var så trött när jag pratade med att jag knappt visste vad jag heter, men nu är det bättre:)
  Vill oxå ha rosmarin på stam så läckert..
  ha nu en mysig kväll sandra

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »