nyår

Belgiskt porslin…
Har haft en super mysig helg. Med reportage hos en så mysig familj på lördagen.Tack för go mat och super trevlig dag, så roligt att få träffa er. En dag som vi kommer att minnas länge!!.

På kvällen drog Carina och jag vidare till Sandra. Dit var vi inbjudna på ”myshelg”. Vi blev bjudna på go mat och härligt sällskap. Jag är så oerhört glad för det här med bloggandet. Genom bloggandet har jag fått många nya vänner, som har kommit att betyda jätte mycket för mig!. Det är oerhört trevligt!På söndagen loppade vi. Den Belgiska skålen fann jag på en loppis. Jag blev helt överlycklig för den. Hittade massa annat fint med. Det ska ni få se nån annan dag.
Kram Anna

21 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »