nyår

V Å R…

Lite videkissar har fått flytta in!

Fick så vackra hönsfjädrar av en vän som var besök. De hamnade i en skål på fot tillsammans med mina zinkägg!

Kul med alla kommentarer om Gula blommor. Jag var nyligen själv väldigt anti gula blommor. Jag vet inte riktigt vad som hänt. Ni vet, innan så gjorde jag allt för att utrota gula blommor från min trädgård. Det kommer jag inte att göra länge.. Man kan ändra sig , det är en sak som jag vet!!

Vita blommor är vackert, men just nu längtar jag efter färgsprakande fägring. Jag skall inhandla färgglada kläder den här våren -Härligt! Hela vintern har lila varit min favvo färg på kläder. Nu tror jag det får bli gult, rött, grönt..kanske att jag tillomed tar på mig aprikosa kläder. ”Den som lever får se”.. hi hi!!
Ha det så gott..
Kram Anna

28 Comments

 • Min plats i solen

  Javisst är det härligt med våren och att man kan ändra uppfattning, som t.ex. om gula blommor.
  Här har barnen påskpyntat idag och påskrisen är så där härligt färgglada som bara barn kan fixa till dem. Med palettens alla färger. Härligt! Videkissar, björkris och forsythia har också fått komma in. 🙂
  Trevlig helg!
  Kram Lotta

 • Willewira

  Hej Anna!

  Man är inte sämre än att man kan ändra sig!!

  Färg har alltid legat mig varmt om hjärtat… kanske därför jag har haft svårt att anamma den vita trenden fullt ut, även om jag tycker det är jättefint!!

  Men starka härliga färger till en lugn bas fungerar i alla väder. 🙂

  Gillar dina zinkägg – hur läckra som helst!

  Ha en bra dag!
  kram
  Willewira

 • MormorRuthsAnn

  Hej där Anna!
  Vilka vackra ägg! Fjädrarna ser riktigt mysmjuka ut.
  Underbart det ser ut med de där gula tulpanerna, en riktig frisk fläkt…ja en sådan färgklick i allt vitt blir ett sådant underbart blickfång. Jag gillade att köpa vita buketter förut men nu är jag som dig….mat, kläder, barnteckningar, buketter vill jag ha färgglada.

  ps: jag har skickat mail till dig.

  Kraaam Ann

 • Vaktmästarn

  Jättefint arrangemang! Och visst är det härligt med lite färg? Det bästa av allt är, att så länge man lever, kan man ändra uppfattning om saker och ting 😉

  Kram Outi

 • Mitt Stugliv

  Hejhej!

  Härligt, härligt Anna. Älskar ditt ljuvliga silverfat på fot och jag slipper vara avis längre för helt plötsligt sprank jag på ett på en loppis och blev såååå glad. Zinkäggen gör sig fint i fatet. Visst är det härligt med färg men jag är så otroligt fixerad vid vita blommor just nu. Men jag köpte faktiskt lite svagt rosa/lila rosor till vår fotogafering i helgen.

  Ha det fint
  KramKram
  Lotta

 • Kamomilla

  Väldigt fint ditt arrangemang! Jag gillar! Fatet på fot är fint det också!
  Klart man kan ändra sig, egentligen är det ganska skönt! Vet inte om jag för två år sedan skulle ha kommit på tanken att mitt i allt köpa svarta köksstolar, och från ikea dessutom. Men det gjorde jag förra veckan i alla fall! tänk så det kan gå..

 • Änglarnas hus

  Halloj!

  jag tror att det är den låååånga, vita, kalla vintern som gjort, åtminstone mig, galen i mer färg!

  Törstig på färg..skulle jag vilja säga!!

  Ha det gott! Kram Sanne

 • Jeanettes hus

  Så fint ditt arrangemang blev.

  Visst är det väl härligt med en färgklick ibland!
  Själv gjorde jag en av mina stockar med gula små rosor som torkat så fint eftersom jag glömt ge dom vatten.
  Nu sitter de på stocken istället!
  Kanon fint!

  Så roligt att du satsar på lite färg i ditt klädval till vår och sommar. Tror nog att du klär i färg.
  Hoppas du hittar mycket som du tycker om.
  Kramisar Jeanette

 • Monica

  Hej Anna,
  jag är helt klart en av dem som har blivit helknäpp och börjat gilla gula blommor! Jag som inte ens har nåt gult i mitt hus när det är påsk**fniss** kan det vara något virus…

  Ha det gott, hälsningar Monica

 • Nattmia

  Zinkäggen tillsammans med fjädrarna i den vackra skålen är jättesnyggt..
  Färglada kläder börjar så smått komma in här med, jag gillar turkost, det är så vackert..

  Kram Mia

 • Milas Rum

  Hej!

  Ja visst! Nu är våren här!
  Underbart!

  Jag stod ute i solen och slipade möbler idag!
  Det var efterlängtat eftersom jag inte har någonstans att vara med mina möbelprojekt vintertid!

  Ha det så bra!
  Kram

 • Livs Lyst

  Herlig med disse fjærene. Her var det rett og slett litt påskestemning nå ;O)
  Inne hos meg blir det mer bryllup enn påske er jeg redd… hihi..

  Hilsen Liv ;O)

 • LenaS

  Tror de flesta av oss har behov av färg nu, vintern har varit rätt färglöstvit och nu vill vi alla känna mer värme ;o)Jag chockade de flesta här med att köpa en blå tunika i fredags, vete katten när jag hade ett blått plagg sist eller ja jeans har jag blå men i övrigt väljer jag gärna svart ;o)
  Ha en finfin dag!
  Kramis/LenaS
  Ha en finfin dag!
  Kramis/LenaS

 • Millygarden

  Jag ädrar sig gör man till och frå här i livet! Själv har jag alltid gillat gult och nu är jag lite trött på den färgen för den finns lite här och var i vårt hus! vitt,grått,brunt och svart är det som gäller just nu för mig!

  Ha en bra dag!
  Kram Marina

 • Vintage House

  hej vännen,
  vilket härligt arrangemang:) ska oxå plocka in lite kvistar och sätta påskfjädrar i härliga färger:)
  härligt att handla nya kläder i färger..
  kram kram
  sandra

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »