nyår

Skönheten i snödropparnas stillhet..


Fick städat ut vardagsrumet på bräder och sågspån i förr går. Då passade jag på att piffa till det lite på mitt bord som under lång tid sett så trist ut.När man bygger om är det ingen idè att ha ordning, det funkar inte..Bordet har varit belamrat av Legostarwars skepp, glas, fjärrkontroller och diverse andra ”prytlar”…

Goa Ann skulle komma på besök så jag fick som man säger lite ”eld i baken”….Resterande brädor åkte ut till ladan och sågspånet försvann i en hast,sen fram trädde rummet i lite bättre dager.

Flera har undrat hur det går med min hall. Den är på g…kan jag säga i alla fall. All pärlspont är uppsatt i hallen. Nu återstår ett gigantiskt målningsjobb på golv, väggar och tak..Men som sagt va, det är inte högsta priotet just nu, först är det veden som ska fixas så vi håller oss varma i vinter..
Allt har sin tid…

I går var jag och dottern och ”ekiperade” oss i Kungsbacka..Vi fick tag på en hel del…Det är alltid gott att få lite nytt, när det gapar tomt i garderoben!!!

Ha en fin dag. Jag och Jonas ska i väg på ett riktigt trivsamt reportage jobb!!

Föresten kika in här på Carinas fantastiska blogg, vilka bilder…

Kram Anna

20 Comments

 • Lilith

  Vilka underbara snödroppar! Jag hoppas innerligt att snödropparna jag planterade i höstas ska hitta upp ur jorden. Rabatten där jag planterade dem har äntligen kommit fram ur snön så nu ska jag gå ut och se om jag hittar några tecken på liv där.
  Visst är det skönt att få städa undan efter att ha haft byggkaos hemma! Så fint det blir sen när man får bort allt skräp och byggmaterial. Ska bli jättekul att få se er hall sen!
  Det är roligt att shoppa loss ibland när garderoben skriker efter nya kläder!
  Du har en award som väntar på dig inne hos mig! 🙂 Ha det så bra och en stor vårkram från mig! 🙂

 • Nattmia

  Ibland behöver man få lite gäser för att få lite fart 😉

  Fina bilder bjuder du ju alltid själv på med, en fröjd att gå in och ika här..

  Kram Mia

 • Sussi

  MMmmmmm….fina bilder! Snödroppar är underbara, är så lycklig för det har tittat upp några små vita droppar i rabatten. Dom har inte gillat mig förut, men nu dök dom upp, efter den här kalla vintern!
  Det är beundransvärt hur ni får till det så fint och så snabbt hemma hos er! Jag har massor jag skulle vilja ändra på hemma hos oss, men det mesta brukar ta åratal att förverkliga…hos er är det bara tjong pang, klart! Vilken energi! Ni är fantastiska! Fortsätt gärna att inspirera, det kortar säkert ner ställtiden från dröm till verklighet till hälften hemma hos oss och hos många fler!
  Kram
  Sussi

 • Anette

  Vad gulligt med dom små flaskorna och snödropparna.
  Tack för senast! Jag fick en kick och inspiration. Det var precis vad jag behövde. Vi ses.
  Kram Anette

 • Vita verandan

  Ja det kan vara bra med besök ibland, man får liksom gjort det där som man har tänkt så länge…ialla fall är jag så´n.
  Ha det så bra, och vad kul att shoppa…
  Kram Anna

 • Skimrande kristaller

  Gomorgon! Vilka ljuvliga bilder du bjuder på i dag! Ja.. allt tar sin tid – varför stressa… det här med rust tar ju sin tid och är ju en process i sig. Ja, om man bara hade Det att göra så kanske allt skulle gå fortare, men det finns ju annat också ☺ Ha det så gott. Kram Lenita

 • Mitt Stugliv

  HejHej Anna!

  Åhh jag bara älskar de små gulliga snödropparna som i mina ögon är ljuvliga och bättre blir det med dina fantastiska bilder. Ja vi är många som väntar på hallen!!! Men man ska ibland skynda långsamt (säger jag som vill ha det mesta färdigt igår).

  Ha en underbar dag vännen.
  KramKram
  Lotta

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »