nyår

Ting från Danmark….

Nu blev det visst två inlägg på en dag.Jag har ju fått iordning på bildöverförningen så då var det så kul att lägga in bilder, då fick det bli ett inlägg till!
Lovade ju att visa vad jag inhandlade på Kronen! Den vackra tavlan blev jag fullständigt förälskad i. Den fick följa med mig hem. Ljusstakarna fick jag av min Mans moster och man i födelsedags present, ljusstakarna är i silver och kommer från Frankrike. De ville putsa dem innan de gav mig dem, men Carina stoppade dem. tack o lov. jag tycker att de har så fin Patina!
ha det så bra..
Kram Anna

15 Comments

 • Änglarnas hus

  Hallojsan1

  Sicken tur för oss läsare att du gjorde två inlägg idag! :)..så mycket fint du visar! jag gillar dessa kupor i korg1 Vart kan man få tag på en sådan?..

  ha en underbar helg!! Kramis Sanne!!

 • Sussi

  Undrar vad det är för speciellt med Danmark egentligen….det verkar som om allt fint kommer därifrån just nu…! Och ifrån Frankrike förstås! Danskarna har närmre till Frankrike….kan det vara anledningen kanske?
  Din tavla är underbar!

  Kram
  Sussi

 • Vintage House

  så härlig tavla och ljusstakarna är ju bara så fina.
  vilken tur att Carina hann stoppa dem:)
  Så bra det blev med bilderna, själv har jag problem att skriva mellan bilderna..
  ha det så skönt..
  kram
  sandra

 • Nordingården

  Å vilken lycka med en sån moster i släkten, men så typiskt, att de vill putsa när de är fina JUST som de är, dessa var unika och extra snygga! Och vilken tavla, oj va fin!
  Tack för tips Anna. nu minns jag varför jag inte har bredare blogg, har gjort så där förr men eftersom jag hoitintills valt "ingen" på läge av bilder där man kan välja vänster, centrerat osv så kommer ju alla mina inlägg sååå långt i vänstra hörnet om jag välder detta alternativ, och gamla inlägg går väl inte att justera? Annat än att lägga in dem på nytt antar jag…skulle vilja ha störra bilder med, vet hur man gör men jag antar att mitt bredband har betydelse, de blir gryniga om jag bara gör dem större, och förminskar jag dem inte pixelmässigt innan till runt 100 kb så tar det så långt tid att lägga in dem att det helt enkelt inte går, kanske har med adsl attt göra…har du några fler tips tas de tacksamt emot avc dig blogg och fotoproffs: ) Mari.

 • Jeanettes hus

  Grattis Anna till nya fina saker att pryda Ert fina hem med.

  Gillar tavlan jättemycket!

  Tur att du lät bli att putsa på de vackra ljusstakarna.

  Önskar dig allt gott
  Kramisar Jeanette

 • Cilla - Vit som snö

  Vilka vackra saker. Jag kan förstå att du blev förälskad i tavlan, den är otroligt vacker!
  Jaa, alla förstår inte detta med att låta silvret vara oputsat;)
  Jättefina ljusstakar!
  Kram Cilla

 • CaramellePastelle

  Meeeen! Så vackra saker! Tavlan var ju suverän, och de vackra ljusstakarna…Håller helt med-inte ska de vara putsade, inte!

  Kul att du berättar hur man gör med bilderna. Ska också testa.

  Kram Camilla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »