matrum,  nyår

Gamla favoriter…

Testning testning pågår att få 4 bilder i den ordning jag vill!Hurra, nu har jag löst det! När man laddar in bilderna så väljer man inget annat en stor bild. Det gör man alla 4 gånger, sen lägger sig bilderna rätt själv. Jag trodde att man var tvungen att välja vänster, höger, vänster höger!!
Yes!! Va gott det är när man löser krångel!! Ha det så bra..
Kram Anna

4 Comments

  • Charlotte

    Visst kan man bli nipprig…… Centrera bilderna för att de ska hamn i mitten. Jag brukar både välja centreringsläget för texten i menyraden överst (även om det är bilder) samt att i menyn under bilderna (som visas när du väl lagt in bilderna) välja centrering…. I bland blir det fel ändå, och då brukar jag först välja exempelvis 'vänster' (som för att nollställa) och sedan 'centrering' igen. Och då brukar det hamna i mitten.

    Fina bilder förresten!

    Ha' det bra!
    /Charlotte

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »