nyår

Danska kryddburkar..

Fick de fina kryddburkarna av Carina i födelsedagspresent som hon köpt på loppis i Danmark! Fotade lite vitsippor som jag och lillsonen plockade in i början av veckan. Här är så otroligt vackert i skogen. Grön vita mattor väller fram . Så vackert!!

Ps! Som ni ser så är min sida under ombyggnad. Jag håller på att bli små tokig på det här med mallar och ändringar. Nu har bilderna lagt sig i rad. Det är bra , men jag vet inte hur jag gjorde!!!Får göra ett nytt inlägg i morgon och se om jag lyckas då med!
Ha det så gott.. Kram Anna

18 Comments

 • Kristiina

  så himla charmiga burkar! härligt när vänner köper ngt fint att ha till hemmet i present! hoppas du vinner Annaleenas tavla. lycka till!

 • Vita verandan

  Grattis Anna i efterskott! Så fin present du fick av Carina!
  Jag har bläddrat i tidningen idag och ett mycket fint hem ni var i, ni är duktiga på att göra reportage….
  Jag tror Carina kan hjälpa dig, hon hjälpte mig, men jag ändrade bara mall.
  Kram Anna

 • The Secret Garden

  Läste det där om hur reportage går till. Alltså det är bara bilder som skickas in till tidningen först, inte all beskrivande text? Och bilderna, är det bara små bilder, som ett smakprov liksom, eller är det stora originalbilder? Är såå nyfiken på hur det går till.

  Ha det gott!

 • Lilla Blanka

  Hej goa Anna!

  Underbara burkar du har fått av Carina och jättefina bilder!
  Grattis i efterskott om jag inte redan sagt det..!

  Du kan bredda din blogg och få plats för två bilder i bredd. Ser att du har din blogg på width: 660px nu. Det betuder att du har en hel del space vid sidorna (se de vita marginalerna)

  Detta är ett lite meckande, men om du sparar ner din mall och labbar lite med den så ser du hur det blir innan du sparar den riktiga mallen på Blogger.

  Kraaaam
  Mia

 • Annas skattkammare

  Hej Anna! Så fina kryddburkar och vitsippor som är så fint!

  Jag har själv bara lyckats få små bilder i bredd.. så jag vet inte om det blir för brett med stora bilder. Då väljer man ju "ingen" istället för centrerat.. och sen kan man flytta dem så de ligger bredvid varandra..

  Kram /Anna

 • fröken knopp

  Så fina Anna!! Vilken födelsedagspresent!! 🙂

  Ljuvligt med vitsippor..Utanför vårt är hela backen full..underbart!!

  Tyvär kan jag inte hjälpa dig med ditt bild problem, hoppas att någon annan kan..

  Varma Kramar Elin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »