nyår

Söndagsbilden i Fabriken och en liten efterlysning!!

Nu har mina nya stolar kommit hem!! Jag tycker att de är så fina.Gillar kontrasterna mellan det moderna och det gamla!! Om jag ser tillbaka två år i tiden, så hade jag nog aldrig trott att jag nån gång skulle köpa plaststolar.Men visst är det härligt att vara öppen för förändring!!

I veckan var jag inne på en loppis som oftast inte har något, men jag går alltid dit när jag har vägarna förbi. För nån gång så finns det ju något som man vill ha!! Så var det den här gången.Jag kom bland annat hem med två underbara stolar med svarvade framben.Precis såna stolar jag letade efter, för 45 kr st, det är kul.Nu ska de målas om svarta eller grå och kläs om!!

Kika gärna in på fabriken för att se vad som händer där i dag!!

Jo, just det ja..Jag behöver lite tips på Julhem!! Har två tidningar som har frågat mig om jag vill göra julreportage till Jul för dem..Jag söker hem med mycket känsla och personlighet.Gärna färgglatt men även vitarehem funkar om det finns mycket kontraster!!

Mejla mig på anna.bjorkliden@gmail.com så pratar vi mer om det !!

Kram Anna

19 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »