nyår

Nr 20. Årets J U L K L A P P !”Låt skrynklorna påminna dig om att livet inte ska vara perfekt för att man ska kunna njuta!”Citat taget ur boken Sy Älska textil!

Årets mest självklara julklapp enligt mig är: Den fantastiska boken SY Älska Textil, inköpt på IKEA och kostar 79 kr för Family medlemmar , är du inte medlem kostar boken 299 kr! Otroligt snygg styling. Fantastiskt konstnärligt fotade bilder, och vilken text. Ja jag blir alldeles lyrisk. Texten är så kittlande, varm och alldeles underbar. Texten väcker känslor, startar poesi inom mig, får mig att vilja skapa.

Något mer som står i boken är . Gör det själv det är ganska enkelt. Boken vill uppmana oss att skapa med textil. Det behöver inte vara P E R F E K T, helt sjukt befriande tycker jag. Använd textil som du vill. Du behöver inte följa några regler. Man behöver inte sy med symaskin, fålla kanter. Knyta, riv, tråckla, stryk eller inte stryk. Låt inte avsaknaden av symaskin och kunskap hindra dig. Köp tyg och låt fantasin flöda! ’Tänk vad ordet P E R F E K T hindrar. Ja jag tror på uttrycket hellre än bra!! Våga, våga , försök. >Låt inte perfektionismen stoppa dig. Du kan, du kan, bara ta steget!!

Ja hur som helst en fantastiskt befriande och livsbejakande bok. 
Här ska köpas textil-IKEA here I come! 

Ha det så gott mina goa ,goa bloggvänner!

Kram Anna 

7 Comments

 • Börjelundskan

  Den boken låter nåt för mig, som hatar att dra fram symaskinen ;).

  Vad fint det blev med din julgran i den fina korgen. Här ska det också förberedas med lite julmat så man slipper stå och böka för mycke dan innan.

  En varm Julekram till dig och hoppas att du får en God Jul och ett Gott nytt år vännen. Cin

 • popetotrora

  Du har just hjälpt mig med min sista julklapp! Jag hade bara en till svägerskan kvar och hade ingen aning om vad det skulle bli. Denna bok är som gjord för henne! Thanks! 🙂

 • Ljuva Drömmar

  Låter som en härlig bok. Jag gillar att sy men har en tendens till att aldrig bli riktigt nöjd då jag alltid hittar fel på vad jag gjort…skulle nog behöva läsa den boken. Dessutom älskar jag rivna kanter på tyg så det smyger det in lite varstans här hemma.

  Nu blev det en sak till på IKEA-listan 😉

  Önskar dig en härlig dag, kramar Maria!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »