Jul,  nyår

G O D I S B O R D !

Ja, men vad vore julen utan godisbord. Enda sedan jag varit liten så har godisbordet varit av stor betydelse. När jag var liten och kom in i farmor och farfars hus, sprang jag genast in i vardagsrummet för att se den fina granen och det dingnade godisskålarna.

Här på mitt gamla slagbord har jag skapat mig ett härligt godisbord!

På sista bilden ser ni ur goa marspian godisar. Tack AnnaKarin för tipset! Jag har köpt Odense marsipan med jordgubbsmak. Rullat marsipanen till kulor, som jag sedan har rullat i smällt mörk blockchoklad!Mums , mums, mums. Ett riktigt höjdargodis i klass med Anton Berg och det bästa av allt’ är att det är lätt som en plätt att göra!

Vill passa på och hälsa er alla en riktigt go Jul!

Kommer att jobba en del i Hemtjänsten men kommer att vara ledig såpass mycket att det endå går att fira Jul!!

Min egen Julklapp i år är att jag kommer att jobba heltid med mitt företag efter andra veckan i Januari-Hurra vad härligt det känns!

Kram alla Julgoingar!!

26 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »