nyår

Nyårsdukning…

Ja , då var det dags att göra nyårsdukningen på riktigt, alltså rätt dag. Här kan ni se dukningen jag gjorde för Aftonbladet/Härligthemma!

Mina goa brorsor kommer hem till oss. Vi ska slappa, spela tvspel, se film och äta gott en riktig familjekväll. Efter alla virus som härjat här under december månad, gjorde att kvällens val kändes självklart!

Vi är rätt trötta på kött så kvällens meny kommer bestå av

Skagentoast till förrätt!


Fisksoppa till huvudrätt


Citronfromage till efterrätt

Kvällen rundas sedan av med massa läsk,chips, godis och nätter till barnens stora förtjusning!

Vill ni läsa min nyårshälsning finns den här!

Önskar er alla en underbar kväll. I stället för nyårslöfte vad man själv kan förändra i sitt liv, har jag en tanke . Jo man kan istället tänka på en person i sin familj som man vill göra något alldeles särskilt för, det ska vi ha som löfte. Ta hand av varandra, vi finns bara i ett exemplar. Finns en underbar film om hur vi kan förändra attityderna runt om kring oss.. Den heter Pay it forward. Det är en livsförvandlande film!
Kram Anna

18 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »