nyår

SöndagsbildenSlank in på en loppis när jag var i Kungsbackas en sväng och ordnade rekvisita till ett reklamjobb! Gissa om jag blev glad när jag fann 8 st fin fina silvrigabägare. De blir perfekta för årets dukningar! Parfymen hittade jag på IcaMaxi av alla ställen..Vintage ett måste för alla Vintage älskare!! Doftar ljuvligt värd varenda krona!

”Just nu pågår planering och bokningar av vårens och sommarens reportage och därför tänkte jag och Carina passa på att komma med en efterlysning…..
Vi söker fler strandnära hem vid kusterna, gärna Bohusläns skärgård. Bor du själv i ett, eller känner du någon som gör det. Tveka inte, hör av dig till mig eller till Carina Olander En hemlig gåva i belöning kommer att skickas till den som ger någon av oss ett tips som leder till reportage i ett strandnära skärgårdshem.”

Kika i på fabriken för att se de andra bidragen!
Kram Anna

21 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »