nyår

Pärlhyacinter

Tycker att de blå pärlhyacinterna är så vackra!

Här rullar livet på i hundranittio!! Den här veckan har jag tillbringat i Göteborg. Har stylat lifestylebilder till en broschyr på uppdrag av en reklambyrå . Riktigt kul. Om två veckor är det dags för nästa reklamjobb – Jonas fotar och jag stylar!

Tack alla butiker som har ställt upp och lånat ut grejer. Utan er hade det inte blivit särskilt bra!!
Under fliken press kommer mina samarbetspartner snart att läggas ut!

Här hemma blir det städning, lite kontorsjobb och fix inför en spännande grej som händer på måndag! Här kommer att vara en ”fotoshot” till en Event hemsida! Här blir fantastisk mat av en riktigt duktig och kock samt stämningsfulla mingelbilder fotade av fotograf Emelie Lager .Riktigt kul ! Jag har fått erbjudande att ”connecta” med dem – vilket jag tycker, är riktigt spännande och förväntansfullt!!

Nu ska jag ropa och leta efter min lille kisse Findus. Han har inte synts till sen i går. Hoppas han bara är ute och jagar katttjejer!!!

Uppdatering!!! Findus är hemma-HURRA!!

Ha en skön helg!

Kram Anna

8 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »