nyår

Dille på plåt…


Nu har väggen i köket fått sällskap av en snygg plåt….

Plåten får tjänstgöra som moonboard/inspirations källa! Jag tycker att barstolarna och plåten fullkomnade min köksö hörna..Det är så kul att förändra med enkla medel..Pallarna är inte så dyra och plåten har jag beställt av plåtslageriet i byn..Just nu snurrar massor av plåt idéer i mitt huvud. Man kan verkligen säga att jag har fått dille på plåt..Passar mig perfekt. inte sött utan grafiskt, rustik och gediget!!

Men vilka roliga veckor jag har haft och vad mycket kuliga jobb som ligger framför. Nu till veckan blir det reklamstyling i Nordisk Ikeastil som möter indisk/oriantalisk stil, en hel del att ordna men va kul!. I slutet av förra veckan vara jag och Fotograf Jonas Lundberg uppe i Västerås hos goa Tina och gjorde fina jobb i deras fantastiska hus. Jag blev grymt inspirerad. Oj, vad många nya idéer jag har fått. Tusen Tack Tina!!

Kika nu in till fabriken för att se de andra söndagsbilderna!!

Ha nu en fin start på veckan…
kram Anna

23 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »