nyår

HORREDSMATTAN

I min hembygd blomstrar många industrier..I dag vill jag slå ett slag för HORREDSMATTAN
De tillverkar jätte fina kvalitets plastmattor i olika mönster, färger och design! Jag hade med en av deras mattor i ett av de senaste jobben jag gjort denna veckan.Ur fina mattor, funderar verkligen på att införskaffa mig en !
I dag vill jag även lämna en liten efterlysning. Jag ska till Stockholm i sommar och göra ett reportage. Vill gärna ha fler hem i Stockholms trakten ca 10-15 mil i omnejd runt Sthl! Helst hem som inte varit publicerade innan. Modernt, stilrent, färgglatt och gärna ett tidtypisk Lantlivsgård eller hus!!
Tips tar tacksamt emot!
Ha nu en fin söndag! Kika gärna in till Fabriken för att se vad de andra visar i dag!
 Kram Anna

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »