nyår

Hål i vägga!!

Tack snälla Mats och pappa för all hjälp med dörrarna !

” När jag stod på håll och tittade på huset med de nya dörrarna  i väggen, så bara log ja. Vad huset såg lyckligt ut! ”

I helgen var det hål i väggen! När vi flyttade in i huset för drygt två år sen så delade vi av ett stort rum, till två mindre rum! Vi hade inte råd med två nya fönster då. Utan bestämde oss för att ta det senare. Förra sommaren beställde vi två fönsterdörrar med genombruten spröjs från Allarängens snickeri. I helgen kom de in i huset. Det är meningen att det ska bli en altan med kryssräcke utanför barnens rum. På det viset ljuger man bort den tråkiga platta taket på utbyggnaden som gjordes på 60 talet.

Förra sommaren började vi att måla huset vitt och kommer att måla de två resterande hussidorna vita i år. Det bästa av allt är att de gamla fönstren som jag håller på att renovera kommer in i huset i sommar med. Jippi! Om ni visste vad det betyder för mig. Jag känner mig så lycklig när jag står och renoverar fönstren. Det är ett pill jobb, man får dessutom vara lätt på handen, ett riktigt tålamodsjobb! Men jag älskar det. Jag tror att fönstren betyder så mycket för mig, för de symboliserar alla mina drömmar med att en gång få på i ett gammalt hus med fina fönster. I 15 år drömde jag om ett gammalt hus.Nu har jag bott här i  snart 2 1/2 år och jag är så tacksam och lycklig!!

I dag så ska jag beställa en dubbelaltan dörr till köket från Allarängen. Tyvärr så gick den jag köpt på Blocket inte att använda, för den var för stor . Ska ta och sälja den på blocket och på så sätt få in en liten slant att finansera den nya dörren!

Kram Anna

15 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »