nyår

Favorit..

”Just nu gillar jag ljust, ljust rosafärgade rosor så mycket”

Det finns verkligen många favoriter, men till det jag ska använda blommor till nu är nog laxrosa rosor allra bäst!Ja, eller heter de så , det kanske är champangefärgade de heter. What ever!! eller ja, jo det är nog lite viktigt att veta. Hum, jag får ta med mig en ros till blombutiken så att det blir rätt. Eller så gör jag det inte och det blir lite mer spännande. :))

I mitt huvud snurrar massor av blommor och dukningar. Jag ska ju vara med på Eventmässan på Henriksbergstakterass på söndag. Du är välkommen att komma. Läs mer här och anmäl dig!!

Ps: Tack för alla Grattishälsningar!! Nu ska jag äta smörgåstårta till frukost och det lär även bli dagens lunch och kvällsmat.. Jag är sån att jag hellre gör för mycket mat än för lite. Men smörgåstårta är ju inte helt fel!!Och denna varianten jag gjort är inte så kaloririk, vilket är väldans bra!!


Kram Anna

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »