nyår

Loppis elá poppis..

Jaa, vissa dar är loppis poppis för mig. Speciellt när min underbara dotter stått och frusit för min skull. Kannan i mitten med svart dekor och den underbara bolskålen fick jag i fördelsedagspresent av henne. Hon stod och frös och huttrade bara för att kunna lägga bud på sakerna som hon visste att jag önskade mig. Det är kärlek det!!Åh vad glad jag blev.

Nu har ni andra möjlighet att gå på Loppis. I morgon lördag den 7 maj!
Loppisen startar kl.11 och slutar vid 16. Adressen är Skövdevägen 28 i Hjo. 
Det är jättelätt att hitta hit eftersom Marie bor på en utav infartslederna ner mot staden. Det finns inte så gott om parkering precis utanför huset, så kom gärna i god tid eftersom ni kanske kan få gå en liten bit.
Hoppas vi ses imorgon!
Ps. Tror att jag har reportage ute i Expressens bilaga samt Aftonbladets bilaga i morgon! I fall ni vill kika!!
Kram Anna

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »