nyår

Vyn från köket..

”Måste bara visa er vyn från ena köksfönstret. Det är så mysigt att se tvätten vaja mellan träden!”

Nu är det ju så att jag inte berhärskar bildredigering på avancerad nivå. Hade jag gjort det så hade jag fotat en mörk bild för att få ljuset i fönstret rätt och en annan bild där rummet skulle vara ljust. Sen så hade jag lagt ihop bilderna i phtoshop. Nu har jag nöjt mig med attt ändra ljuset i bilden, det är det enda jag kan, och bilden är ”förstörd och kornig” men jag ville så gärna visa utsikt, så ni får hålla till godo med den kassa bildkavliten. Om allt blir som jag tänkt så ska jag gå bildredigerings kurs i höst!

Ha en fin helg. Jag ska bla renovera fönster och måla skåp!!
Kram Anna

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »