fönsterrenovering,  ladan

Jag har jobbat på..

Under flera månader har jag jobbat på med våra fönster. Jag har tagit bort all färg på karmarna. Slipat ,oljat, målat. Tagit bort kitt och glas på bågarna. Tagit bort färg slipat, oljat målat, kittat och glasat.

Jag har stått långa stunder för mig själv. Mestadels av tiden har jag njutit, tänk att jag hade ett så stort tålamod. Ibland överaskar man sig själv!!. En och annan dag har jag vart så trött på det hela. Så jobbigt när ett glas spricker när man har stått en lång stund och varit varsam – puh!!

I går var jag hos glasmästaren och han hjälpte mig att skära till de sista glasen. (Jag har haft extra glas , men de passade inte riktigt)

Men mest av allt är jag så glad att Carina och Magnus har instruerat mig hur man ska göra när man renoverar fönster. Tack snälla ni. Det är en häftig känsla att veta att jag har gjort iordning alla fönster själv. (mannen har sandpapprat en karm här på slutet när orken försvann)

Innanfönstren var tyvärr defekta så jag har beställt nya innanfönster med kulturglas från Allarängenssnickeri!De ska jag bara måla. Glasmästaren glasar och kittar- tycker att det är en lyx jag kan unna mig efter mitt slit!

Jag längtar efter att få visa er hur fina de kommer bli i vårt hus!

Verandadörrarna som ni ser på bilden. Kommer att sättas in mellan matrum och vardagsrum – Härligt!!
Kram Anna

16 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »