nyår

An americano please!

Japp, i Frankrike äter man baguette! Hamburgaren fås inte i traditionella bröd. Utan här serveras mega hamburgare. Nämligen hemgjorda nötfärsbiffar, klyftpotatis i en baguette. Gissa om man blev mätt. Rättare sagt man kunde knappt andas!

Det var lite kul när jag såg att bordet hade samma mönster som min byxdress och kronan på verket var när en fjäril i samma stil slogs sig ner jämte mig!

Frankrike, ja hur gick det till! Jag och Carina hade planerat och sett fram emot vår upptäckts färd till Sussi i Frankrike! Vi hade längtat och  drömt om allt vi skulle få se och uppleva! Carina var lite småkrasslig veckan innan vi åkte, men det verkade som det skulle dra över. Dagen innan vi skulle åka ringer hon och är jätte ledsen. Hon har 40 graders feber, jätte ont i lungorna och kan inte åka till Frankrike. Jag blev alldeles matt. Allt vi drömt om höll på att raseras. Vi var så ledsna båda två över att vi inte kunde åka. Det kändes så tufft att Carina låg  där hemma hos sig och var så sjuk.Skolavslutningen gick förbi i en dimma och jag kunde bara tänka på- vad jag skulle ta mig till! Det var ju Carina och min resa. Inte kunde vi avboka, vem visst om vi kunde åka igen. Efter att ha velat och oroat mig massor. Bestämde jag mig efter uppbackning att åka själv. Det var verkligen en skrämmande känsla att veta att jag skulle flyga själv. På väg i bilen till flygplatsen tidigt på lördagsmorgonen upplevde jag ett mirakel. Mannen och jag bad till Gud och plötsligt så försvann all oro och jag blev lugn inombords. Det var så häfigt. Vi var i god tid till flygplatsen och tanken hade vart att mannen skulle vara kvar så länge det gick. Men jag sa hejdå och lämnade in mitt bagage och letade upp min gate. Sen satt jag bara och njöt!

Det var helt fantastiskt att träffa Sussi. En fantastisk tjej med ett klingande skratt. Hon har kört runt på mig bland höga bergstoppar, visas mig alla hennes favorit brocantes. Vi har suttit på torget under platanerna och druckit rose vin. Ja, jag har haft en fantstisk vistelse där.

Nu har jag nya erfarenheter i min ryggsäck och sommaren tar mig vidare på nya äventyr med Carina och Jonas.

Ha det så gott.
Kram Anna

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »