nyår

Kursledare i höst – Inred i Vintagestil!

I höst så kommer jag vara kursledare på Sensus i Borås. Det ska verkligen bli roligt. Jag har alltid gillat att prata inför människor och har under årens lopp ordnat flera tillställningar där jag har hållit i alla trådar samt varit Konfrensiär. Att jag nu fått möjligheten att ha en egen kurs, där jag får ge männsikor verktyg att hitta sin egen stil- Ja, det känns ju bara helt fantastiskt. Jag ser verkligen fram emot kursstart! Är det något för dig , tveka inte att anmäla dig till kursen!

Inred i vintagestil

Gammaldags, lantligt, retro och personligt är ord som beskriver stilen som går att ta till sig oavsett vilken typ av bostad man har – sommartorp, villa eller lägenhet. Vintage handlar också om återbruk, det behöver inte ”kosta skjortan” att inreda sitt hem. I den här kursen får du tips på hur du kan hitta och skapa din egen vintagestil!
Vi försöker att kombinera en av träffarna med ett gemensamt loppisbesök.

Anna Truelsen är inredningsstylist och skribent.

Information om kursen

Kommun Borås
Ledare Anna Truelsen
Kurslokal Sensus Borås
Startdatum 2011-10-05
Dagar
Onsdag
Tid 18:00 – 20:15
Omfattning 12 timmar
Tillfällen 4 st
Pris 850 kr
Arrangemangsnummer 131037

Här kan du anmäla dig!

Kommer även att ha en Julkurs med!

Naturlig jul i lantlig stil

Vi vill slå ett slag för en naturlig ju, där det som naturen har att erbjuda får vara det tongivande julpyntet! Inredningsstylisten Anna Truelsen ger råd och tips om hur man kan pynta sitt hem i juletid med bla. hyacinter, granris, kottar och äpplen. En stämningsfull juldukning visas.
Det kommer även finnas lera olika tips på hur man kan göra sin egen adventsljusstake av sådana saker man oftast redan har hemma.
Information om kursen

Kommun Borås
Ledare Anna Truelsen
Kurslokal Sensus Borås
Startdatum 2011-11-16
Dagar
Onsdag
Tid 18:00 – 20:00
Omfattning 2 timmar
Tillfällen 1 st
Pris 250 kr
Arrangemangsnummer 311829

Här kan du anmäla dig!

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »