nyår

Köksreportage i Plaza Interiör nr 10

  Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg
I plaza har även Jonas och jag med Hanna och Andreas snygga kök. Rydmans är en härlig familj, där inredningsintresset är stort. Hanna arbetar som inredare och Andreas jobbar delvis med inredning med!
I Plaza kan man även hitta en bild från min tavelvägg i köket…Photo by me!!
I morgon kommer jag visa bilder från Aftonbladets tidning Lantligt. Här kan ni se ett smakprov. Lantligt säljs i dag och i morgon. Carina och jag har med två fina reportage!
Vill bara påminna om julhems efterlysningen..Tack för de mejl jag fått jag hör av mig så fort jag vet något!

Fick mejl från en Svensk tidning. De behövde ha ett Julreportage för publicering i år! Har du ett mysigt,lantligt, ombonat och riktigt juligt hem.Vitt eller traditionellt rött ! Tveka inte att mejla ett par översiktbilder från ditt hem.
anna.bjorkliden@gmail.com

Reportaget behövs göras i början av november. Jag söker hem i närheten av mig. Jag kan åka ca 3 tim  för att komma till dig! Så, södra Sverige som Småland,Skåne, Halland, Bohuslän, Västragötaland med omnejd är ok.
ha det så gott/Anna

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »