nyår

Publicerade reportage…

 Fotograf Jonas Lundberg och jag besökte Tina och hennes familj tidigare i år. Det resulterade  bla i ett tvättstugereportage i Aftonbladets bilaga Härligt Hemma den 20 september 2011..Jätte kul!Tyvärr var jag i Italien när reportaget var ute i butik. Något som är riktigt kul är att Tinas hem kommer i nästa nr av Plaza Interiör..Kika gärna in på Tinas trevliga blogg.

Jonas och jag hade även med ett reportage från Johanna och Johan i Anderstorps snygga badrum. Deras hem kan ni se mer av i Hem ljuva hem i november. De har ett riktigt snyggt hem!
Just nu är det mycket reportagevisning på bloggen. Vilket jag tycker är väldigt viktigt.Då jag känner att jag så gärna vill ge kredit till alla som visar upp sina fina hem för oss…
Carinas fina badrum kunde vi även nyss se i tidningen Land..
Ha det så gott/Anna

2 Comments

  • creando

    Det är roligt att se bilder ute på din blogg. Jag köper ju nästan alla inredningstidningar (usch ja, det är ju sant), men inte riiiktigt alla. Så då är det bra att få lite till livs hos dig också… Kramar Kicki

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »