nyår

Annas ventetid i Boligdröm nr 9/2011

 I senaste nr av Boligdröm är min första jul i huset med som reportage. 

Reportaget gjordes av Marie Delice Karlsson och Martin och Anna von Brömmsen! Tidigare har reportaget publicerats i Drömhem och Göteborgsposten. Reportaget gjordes för ca 3 år sedan så en hel del har hänt här. Men jag är så glad för reportaget, för jag var så lycklig över att Marie ville göra reportage här redan efter bara två månader i huset. Det var fantastiskt kul att få arrangera allt pyssel till reportaget!
Speciellt mycket gillar jag bilden från min vedspis och kottplockning i skogen är inte heller fel!
Tycker nog att reportaget håller ännu.Det var också detta reportaget som gjorde att jag själv ville börja att jobb som inredningstylist och 6 månader senare var egen företaget ett faktum!!

Bolig Dröm kan ni beställa från Bladkiosken.no

Ps: Klicka på bilderna så kan ni läsa texten!

Ha det så gott/Anna

21 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »