nyår

Håll i hatten..

I have found what I’m looking for!!

Nämligen, ett bord med rätt svarvade ben och porslinshjul!!. Ni kan ju gissa hur glad jag blev när jag hittade det..Bordet är en aningen mörkare i verkligheten. Färgställningen är rättare sagt gulnad ek.Jag har tonat bilden lite, för det blir snyggare så, enligt mej!! Hur som haver. Bordet har två iläggsskivor och 12 personer kan lätt sitta runt det. Det är grymt bra tycker jag. Bordet kommer att sprutlackas svart och kommer bli ett smycke i vardagsrummet!!

På bilderna ser ni ju ett av månborden igen och alla dessa ljustakar. Japp, nu är det så att jag har fått inhysa dessa skatter i hallen. Något trångt, men det var ganska så vackert för mitt öga, så kompositionen, dammig och dan fick hamna på bild!!

I morgon kommer Fotograf Carina Olander och jag har med ett reportage om en tjejkväll på min veranda under druvorna. Vilken tidning, jo i Aftonbladet/härligt hemma kan ni hitta det om allt är som det ska!!

Förra veckan var jag i Skåne och gjorde ett reportage. Paret som jag besökte hade bla  två urcoola tavlor som Klas hade gjort.
Jag blev riktigt sugen på en svantavla,Måste sondera väggterrängen här hemma, så får vi se!! Kika in här och klicka på Swan in dress och sisters det är mina favoriter iallafall!

Ha det så gott/Anna

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »