nyår

Utanför min dörr..

Alltså Adventstid! Det är nog den bästa tiden som finns! Jag minns när jag var liten och vi uppträdde med barnkören på den årliga julmarknaden och sjöng. ”Adventstid kom till mitt ensam hus, jag sätter i staken ett sparat ljus, något ska ske bortom frostig advent. Jag väntar en gåva som Herren sänt”
Det händer fortfarande något med mig inuti när jag sjunger den! Åh, vilken stämning!Har ni sjungit den,när ni var små?

I går kväll hade vi en stämningsfull kväll på Sensus i Borås. Jag hade min sista kursdag för hösten. Oj, vad kul det var. Det var så otroligt mysigt. Verkligen ett härligt gäng. Och två stycken som följer min blogg hade åkte ända från Kungälv. Då blev jag rörd! Tack goa tjejer!!
Ha nu en fin dag. Jag ska jobba lite till vid datorn sen så ska jag packa upp mina väskor som är fulla med julinspiration!

Ps. Glöm inte tävlingen!

Kram kram Anna

13 Comments

 • Vitt och vackert

  Hej Anna…nu ger jag mig tillkänna men min blogg strular och vill inte bli uppdaterad..sommarbilder där nu.hi hi…men för att kunna lämna en kommentar måste jag ju vara inloggad så du får ta det som det är…Supermysig kurs!!!Kvalitetstid för mig och min kompis och verkligen superkul att träffa dig i verkligheten, vilket jag gärna skulle göra igen! Vi sa bägge två på vägen hem att vilken go tjej med en så sund och positiv inställning…kikar ju in till dig var och varannan dag så jag "håller koll" på dina projekt!! Ha nu en supermysig advent så hörs vi!

  Kram Nina

 • Elins Lantliga Drömmar

  Hej Anna!
  Tack så mycket för all underbar inspiration i onsdags. Och de underbara adventssiffrorna i fattigmanssilver.. blev riktigt rörd och super lycklig! Vet inte om jag kommer använda dem iår eller om jag vågar… vill ju inte att de går sönder.. de är bara såå vackra. Staken är på plats och den blev bara sååå fin(se min blogg).
  Har du fler stakar till salu så maila!!
  Kram Elin

 • Villa Tallbacka´s Home

  Hejsan!

  Mys vid trappen! Fint med de röda äpplenapå kransen, juligt!

  Har du kurser, utbildningar eller dyl?
  Har tittat på utbildning i Sthlm nu i vår, men blir långt borta, 7 tillfällen var det, men vill sååå gärna få ett "namn" på sig…..

  Ha en trevlig helg!

  kram Johanna på Tallbacka

 • Anonym

  Hej Anna!

  Så otroligt fint du har det vid din trapp. Verkligen inspirerande!

  Visst har vi sjungit den sången. Många många många ggr. Jag blir alldeles nostalgisk :-).

  Kram Linda

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »