nyår

Sveriges Charmigaste hem!

Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg
Fotograf Jonas och jag blev uppringda av Expressen.- Vill ni fota Skogslyckan, Sveriges charmigaste hem?. Klart vi ville, vi hade ju träffat familjen tidigare och tycker mycket om dem, så det var ett super kul erbjudande!
Text och bild hittar ni i dag och i morgon i Expressens bilaga Leva o bo! Skogslyckan är verkligen ett inspirerande hem! Kika gärna in på Pias blogg!
Ha det så gott/Anna
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
K R I S T I I N A

wow imponerande minst sagt!

Bilagan var nästan slut när vi var in och handlade på ICA i Tranemo i kväll (ca 19.00), men jag lyckades få tag i ett ex… kanske rent av det sista. Det är verkligen ett fint hem de har… varmt och gemytligt.
Kram Elin
Ps. du har väl inte missat mitt inlägg om staken???

Anonym

Härliga bilder och vilket vackert hem!
Trevlig helg!
Kram susanne

Johanna Stålros

Så fint, snyggt fotat! Kram Johanna

A House With A View

Ja det är verkligen ett superfint hem!!!!!

Stooor kraaaaaam aka

smilahome

Wunderful! I love this kitchen.
Bine

Mys och hemtrevnad

Vad vackra bilder ni arrangerat. Nu ska jag åka och köpa Leva och bo! Ha en underbar första advent! Jag själv ska gå på opera- Toscana i gbg. Fick det i 40 årspresent och nu ska det utnyttjas…ska bli spännande. Har alltid önskat att få gå på opera en gång i mitt liv för att få uppleva det live…älskar ju all musik! Hoppas jag hinner gå till kyrkan på morgonen och lyssna på de vackra sångerna, är ju tradition hos mig som du vet…kramis semlan

Translate »