nyår

Livingroom..

 Det står lite för mycket saker vid det vänstra månbordet. Det är jag medveten av. Men vi hade tapeter på köksbordet och då fick ljusstakarna hamna där.

Alltså, jag är så lycklig och glad över vårt vardagsrum! Tänk att man får förverkliga sin dröm med ett gammalt hus med gamla fönster. Ni vet 1+1 glas. Fina vackra korspostfönster som skapar liv och ro!
Vardagsrummet är inrett efter eget tycke och smak. Där vitt och svart samsas med ting med patina, som ärjade ljusstakar och ruffiga korgar! Pardörrarna som har suttit i samma hus som fönstret gör ju sitt med till att bidra till den goa stämningen!

Det är så häftigt när man har haft en målbild och plötsligt är där. På golvet i matrummet ligger taklisterna som har fått sig en omgång med färg. Om ett par dar hoppas jag på att kunna visa vårt tvskåp som min morfar har byggt till mig. Det är så grymt snyggt!

Ha nu en fin dag. Jag är så tacksam i dag, för igår hade jag feber, men i dag är jag feberfri. Pga av halsont är jag dock lite krasslig och kommer tillbringa stora delar av dagen i soffan. Tror jag ska se på klassikern Den blå lagunen. Var nog typ 14 år sist jag såg den!

Kram Anna

14 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »