vardagsrum

Hör liksom ihop…

Ja men visst äre så att det ändras om en del hemma i perioder! Just nu är det månbordet bakom pardörren som ändrar skepnad lite då och då! En smal ram har fått stå för kontrasten! Den enorma lyktan kommer från sortimentet från Petras kommande webb butik!Glaset är så fint. Munblåst med glasblåsor!,
I dag är det dags för textskrivning och veckan kommer även att bjuda på en hel del vinteraktivitet då barnen har lov!Planer finns på längdskidåkning, skridskor och pulkaåkning!
Ha det så gott/Anna

12 Comments

 • Njut Av Livets Goda Ting

  Det låter som ni kommer få ett fint lov tillsammans. Äldste sonen har nästa vecka och yngste veckan därpå så det blir lite hipp som happ tror jag 🙂 Men härligt för dom i alla all.
  Ha en fin alla hjärtans dag.
  Kram kram
  Jessica

 • LIVS LYST

  Herlig vårstemning i bloggen din om dagen, Anna. Deilig at det går mot den tiden av året. Må nesten klype meg i armen. Gleder meg så til varmere dager og til alt som skal spire og gro.

  Ha en fin uke!
  Klem fra meg

 • Bromans Bravader

  Anna, så kul det var att träffa dig och prata med dig. Vilken dag!
  Så fin bild har också ett litet månbord som jag älskar villkorslöst… min man förstår inte riktigt det där..
  Kram Jannike

 • Anna - MY LOVELY THINGS

  Hej Petra!
  Tusen tack för dina rara ord!
  Ett litet tips! Satsa på rejäla möbler och bygg grunden först. Tillsätt allt piff sedan. Ta en bit i sänder. Ex. Har du en soffa du gillar. Fundera på vad du vill ha för stil hemma och dekorera med kuddar och plädar i soffan!

  Lycka till!

 • Petra

  Jag är en hemmamamma som precis har vaknat till vad gäller inredningsfronten… Vi flyttade in i vårt nybyggda hus bara dagar (!) innan vår lille prins föddes i höstas, och således har själva inredningen lite lämnats åt sitt öde. Visst tycker jag att vi har det fint och "stommen" är helt perfekt, men det där lilla extra saknas ännu. Och jisses, vad jag har kli i fingrarna nu… Såå – nästa dilemma. Hur tusan ska jag få till det?! Nu känns det som att jag helt går bananas med krimskrams bara för att jag får en massa fixa ideér, och jag blir lite trött på mig själv. Sen kommer nästa bekymmer, om än ett ganska angenämt sådant. Vi har väldigt öppen planlösning med stora fönster och högt i tak (ett annat sätt att säga att vi knappt har några väggar, vilket gör både kök och vardagsrum ganska svårmöblerade. Jag tar alla tips jag kan få – hur tusan ska jag tänka nu? Fortsätta med mitt, något galna, klicketiklickande på diverse nätshoppar och hoppas på det bästa? Åh, om man ändå hade en Anna på sin axel ibland… 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »