nyår

Drömmer mig bort, till skuggan under platanerna!

 En sak vet jag. Jag bara måste ut på någon slags resa i år. Började sommaren i Provence! Slutade sommaren  i Italien.

 Resan till Frankrike förvandlade hela mitt liv. Jag tog nya steg som jag aldrig trott att jag skulle ta!
Jag fick en ny fin vän. Som jag hade så oerhört roligt med, vis krattade och pratade hela dagarna!
 Sussi tog emot mig i sitt hem i Frankrike,fast hon inte kände mig innan. I 8 dar bodde jag hos henne och hon var en fantastisk värd.Hon visade mig så mycket fantastiskt vackert. Vilken chaufför hon är. Hon manövrerade billen helt otroligt bra på de kringelikrokiga vägarna!

Sitter i dag och kollar igenom mina bilder då datorn är rätt så full. Blir alldeles varm av glädje när jag tänker på mina dar i Provence. Att sitta på torget i skuggan under platanerna det är som balsam för själen!

Ska visa mer bilder någon dag. Bilderna från Sussis hem kommer ju även att hamna några tidningar. Hör av mig så fort de publiceras!
Besök gärna Sussi trevliga blogg . Hon har även en webb butik där hon säljer antika franska
brocante fynd. Så kul vi hade Sussi när vi sprang runt på alla brocantes!

Ha en fin dag/Anna!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »