nyår

Man blir bara så berörd..

Tänk vad lätt det är att döma någon!Vi människor måste lära oss att se hela människan! Jag blev så oerhört berörd av den unga duon! Helt fantastiskt!

Det är okej att se annorlunda ut, och bete sig socialat annorlunda. En av våra söner har diagnosen adhd, det syns inte på honom men märks att han är lite annorlunda socialt. Men han är en fantastisk person, som ger så mycket kärlek. Nu ska han utredas igen,för att få mer hjälp. Diagnosen går mot adhd, asperger, autism.Personer med detta handikapp har ofta, fantastiska kvalitéer, som gör dem till sådana unika och ljuvliga personer!Svårigheterna får man jobba på!!

Kram Anna

13 Comments

 • a piece of happiness

  Jag visade precis den där för min dotter och hennes kompis. Så jag fick gråta igen. Den är bara för bra. Killen är ju så ödmjuk och blyg att man vill bara krama om honom och säga "du är bäst".

  Dottern jag pratade om har fått kämpa minst sagt med allt. Stamning bland annat. Sen hade hon en fröken som hon inte riktigt gick ihop med. Hon tappade koncentrationen och blev stressad för att fröken krävde för mycket. Den läraren hon har nu gör inte det så nu går skolarbetet mycket bättre.

  Barn är olika men ibland känns det som att alla måste in i en ram för att passa in i systemet. USCH!

  • Älskade pion

   WOW……….jag sitter här med tårarna i ögonen och har svårt att prata.Jag förstår vad du menar.Min son har också ADHD och stora tjejen har asberger.Kan vara tufft ibland,men dom har så många bra kvaliteer också,man får inte bara se vad dom är MINDRE bra på.Kraaaam Ulrika

 • Johanna Stålros

  Jag har en bror som har Down syndrom, så jag vet vad du menar….dock svårare som du säger på personer som det inte syns på, har jobbat med olika syndrom i tio år så det du säger om att man får jobba på svårigheter- är sååå sant! Ja det där med hur man väljer att se på deras små glädje el andra utbrott borde fler tänka på:) Vi andra borde kanske ta efter och visa vår glädje mer öppet så blir vi mer jämlika;) Kram tillbax

 • Anna Truelsen

  Hej!
  Tack va ni är goa! Det är väldigt skönt att se att man inte är ensam att vara mamma till ett " annorlunda barn" !

  Sonen o jag handlade till fredagsmyset! Hans uppdrag var att köpa godis till sig o brorsan! När jag sa det så skuttade han sonika nerför hela gången på Ica! Först tänkte jag, vad pinsamt, de måste tycka han är konstig! Sen valde jag att tänka! Vad fantastiskt, han visar hur glad han blev!

  Man lär sig mycket om sig själv som mamma, anhörig till en person med ett handikapp!
  Kram på er!

 • annika

  Hoppas att det går att kommentera nu. Försökte två ggr tidigare i efm.

  Blev väldigt berörd av Jonathans situation…han förändrades under gensvaret som han fick …fantastiskt. Ja det gäller att inte döma innan man vet.
  Har en elev som har tre diagnoser och det är ett underbart barn. Det finns andra utan diagnos som behöver mer vuxenstöd än vad den eleven behöver. Man kan undra vad som är "normalt".

  Ha en trivsam helg

  Kram

 • Blommiga Rutan

  Ja, här blev det till att ta fram näsduken!
  Underbart, fantastiskt duktig att sjunga, åhh, sånt här är så roligt!!!
  Har redan sagt till flera att gå in på din blogg och titta!

  Trevlig helg
  Kram Anncathrine

 • ANETTESHUS

  Hei, Anna. Deler dine tanker. Har også en sønn som er helt unik og fantastisk!! … hverdagen blir ofte fylt med noen ekstra utfordringer – men sååå mye glede også:)

  STOR KLEM
  ANETTE

 • Tinas vita bo

  Ja jag såg det igår på Facebook!
  Helt underbart, fick sån gåshud och var nära tårarna…

  Vi människor är ofta så, att vi dömer andra efter utseende eller beteende… tyvärr…

  Ha en fin fredag
  Kram Tina

 • Vitt hus med svarta knutar

  Jag håller verkligen med dig, jag kunde inte hålla tårarna tillbaka när jag såg det här för några dagar sedan. Vi har alldeles för lätt att döma innan vi har kunskap.

  Min son utreds för Asperger och han är en underbar och speciell personlighet.

  Ha en fortsatt fin dag!
  Kram,
  Regina

 • Lena - gott för själen

  Oj jävlar, rent ut sagt! Där blev benen undanslagna rätt rejält. Även på de som lyssnade live, verkar det som. Det var så tydligt hur de nästan tänkte "jaja, riv av ert nummer nu så vi får höra nästa". Lätt att döma, som sagt.

  Vi har också liknande diagnos i vår närhet. Ljuvliga personer och fantastiska kvalitetér, skriver jag under på.

  Kram Lena – gott för själen

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »