nyår

Sponsrad Video – Choose your personal kind of comfort …

Att sitta bekvämt när man flyger, borde vara en del av helhetsupplevelsen med att flyga!

Många gånger är det trångt mellan sätena och fäller den som sitter framför ner sitt säte så blir det ju näst intill en klaustrofobisk känsla.Fäller man då också ner sin stol så blir det väldigt trångt. Man sitter som packade sillar!

Jag har själv behov av att ha min ”space” fri. Det är skönt att kunna sträcka på benen och känna att man inte sitter i knät på den bakom. Jag bokar gärna mitt säte i förväg. Väljer då gärna ett säte vid nödutgången, där det inte finns ett säte framför! Ett alternativ kan vara att sätta sig längst fram i planet  där det finns större benutrymme!

Sponsrad av KLM.

För mig är det viktigt att sitta komfortabelt. Sitter man skönt,så förhöjer det helt klart resan.
En gång åkte jag i ett litet plan där det knappt fanns något benutrymme. Jag betalade precis samma summa som jag betalade för att åka en annan resa fast i ett större plan. Här var det inte att man tullade på priset och på så sätt fick sämre komfort. Utan, den dåliga komforten, men trångt benutrymme fick man liksom på köpet!

Tänk om man kunde ha möjlighet att välja sitt säte, och att det fanns flera säten med generöst sittutrymme.

Nyheten som nått mig i dag är att flygbolaget KLM Royal Dutch Airlines erbjuder möjligheten att välja säten efter vilken komfort man vill ha. Man kan tex välja säten med större benutrymme, eller tvåmanssäte. Det är inte alla som gillar . att sitta bredvid främlingar. Jag kan tycka att det är spännande att sitta jämte någon jag inte känner. När jag åkte till Nice, satt jag jämte en jätte trevlig familj, samtalet med dem, gjorde resan oerhört trevlig.

Nästa gång jag ska boka flyg så ska jag helt klart kolla upp om.KLM kör den rutt som jag vill åka!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »