nyår

Light my fire…

Känner livet inom mig!
Vad skönt det är att sätta upp mål och jobba för att nå dem! 
Tacksam för livet och alla möjligheter man har!
Tidigare i mitt liv saknade jag fullständigt målmedvetenhet. 
Har aldrig varit någon tävlingsmänniska, kämpade inte för mycket!
Fram tills för några årsedan! Då hittade jag vem jag vem jag är och nyckeln till mitt liv! 
Jag är en problemlösartyp som är oerhört målmedveten!
Har läst mig mycket av livets tuffa baksidor! Vägen genom de ”mörka dalarna”,
 har format mig till den levnadsglada och positiva människan som jag är. 
Japp, jag väljer att se möjligheter fast allt ser mörkt ut!
 Det är min överlevnads strategi. Om det funkar – ingen tvekan!
Ha en skön dag/Anna! 

11 Comments

 • millandante

  Underbart attläsa Anna!!
  Och så roligt att det är "mina" ljusstakar som står där, jag har nämnligen EXAKT likadana, vi måste ha fått tag på en av varje av båda, hihi;)

  Kram kram

 • Anna Truelsen

  Tack för era fina ord!

  För mig att hitta kämparanda o tävlingsludt
  Var oerhört frigörande!

  Jag tävlar inte mot andra , bara mot mig själv!
  Tycker att jag hittat en sund nivå av kampande!
  Försöker att inte jämföra mig med andra , utan
  Jobbar på det !
  Kram

 • skapa Ro&Harmoni

  Hej Anna!
  Härlig inställning!! Våra förutsättningar & möjligheter kan bidra mycket för att kommer vi fram till mål. Jag har kämpat mycket i hela mitt liv och just när tappad fokus, då tappad bort mig själv i livets berg och dalbana.
  Jag håller med dig, det är så viktigt och avgörande när man hitta sig själv och när man bli medveten om sitt egen kraft. Det är då som kan hända mycket med oss, det är då man hitta sin bort tappade livsnyckel till farmgång och lycka!
  Sist men inte minst jag är så glad att hittade jag din blogg. Jag så glad att du har tagit upp även ett sådant ämne.
  Utan tveka din positiva inställning hjälper dig mycket. Lycka till med allmål för all din fram tid.
  Med ett värmt systers karm// blogg vän

 • n o r d i n g å r d e n

  Hej Anna, jamen visst är det skönt när man känner att allt faller på plats i livet, man ska leva här och nu, allt kan vänta runt hörnet, det vet vi alla..

  Jag är dock ingen tävlingsmänniska, har aldrig varit och kommer aldrig att bli, MEN trots det kan jag nog i af säga att jag vet vem jag är och att jag har hitta ntykeln till MITT liv, för mej är det inte synonymt…Målmedeveten är kanske bra att ha men jag kan inte säga att jag är det, el vem vet, kanske jag har det 😉 Lisvluste som fasen har jag i af:) Kan bara säga att jag är ohyggligt harmonisk, bjuder på mej själv och tar dagen som den kommer, blir glad över en tvål el en tesmak, det duger bra för mej, jag vet att allt kan vara slut fortare änman anar så det gäller som sagt att ta för sej av livet. Att göra det man VILL.

  Älskar din stil Anna och dina bilder!!! OCH din nya stil, kör på!!! Mari.

 • http://livinganddreams.blogspot.com/

  Härligt när man kommer till insikt om att man själv är skaparen av sitt eget liv och väljer att vara lycklig! Det är väl så att dom flesta vuxna människor går igenom tunga perioder i sina liv, det viktiga är att man reser sig igen. Med nya insikter och tro på sig själv!

  Kram Tess

 • rustik charm

  Hej Anna! Härligt inlägg:-) just idag då jag behöver det som mest. Är en deppdag här idag och jag känner mig helt lost. Just nu har det varit många motgångar o jag har svårt att se att det ska bli bättre. Tack för en superbra blogg och inspiration.
  Kram Kristina

 • Lisa

  Hej!
  Visst har du rätt,att se det fina och positiva i livet blir nog tydligare om man har haft svårigheter o sorg tidigare. Det är ju också en del av livet. Jag tycker synd om dom som fastnar i bitterhet och sorg, alla har nog inte förmågan att gå vidare. Själv älskar jag mitt liv som innebär mycket kramar och kittlingsmatcher :)Gläder mig åt mycket, årstidsförändringar, barnen, högt älskad make och härliga inredningsbloggar som din bla. Är faktiskt oftast glad att jag har en klocka som ringer och får iväg mig till jobbet på morgonen (fast det tar emot ibland, så skönt under täcket) Oj det blev en lång kommentar. Ville bara säga att du har en härlig blogg att kika in på. Kram Lisa

  • Anna Truelsen

   Tack Lisa!
   Ja visst äre så att allt i livet formar oss.
   Vissa dagar, perioder i livet suger, men om man lyckas hitta något att håll fast i så kommer man igenom. Man stärks varje gång man tar sig igenom tuffa sker!
   Visst är det så som du säger, man får glädja sig över vardags saker som att man har en klocka som ringer, sin barn, man och dyl. Lev i nuet – det är en utmaning!
   ha en fin dag/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »