nyår

I morgon trevlig..

Tävling.. 

Mina fina grannar i skogen intill vårt hus!
Kommer i morgon lägga upp ett trevligt inlägg,där du har möjlighet att rösta på mig ifall du vill!
Du har även chansen att vinna ett presentkort!
PS. nu ska jag till Apoteket och hämta ut kortison. 
Jag är överkänslig och naturen går hårt åt på mig just nu!
Bless/Anna!

4 Comments

  • Maja Möbler.se

    Snygga grannar du har! Vi stod hela familjen och tittade på en rådjursmamma och en hennes kid i morse som stod så lugnt i vår villaträdgård. I vanliga fall brukar jag vara rätt less på alla rådjur som springer här, men de var så otroligt fina när ungen diade och det vara alldeles stilla. Jag fick ett litet bo-på-landet-längt faktiskt. Ha en skön fredag! Hälsningar Maja

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »