nyår

Vinnare!

Nu har en vinnare valts ut! Tack alla som var med! Nu lämnar jag över ordet till TUSENT!

-Stort TACK för alla fina ord om TUSENT och vårt sortiment. Vi hoppas att många hittar tillbaka och gärna kommer med förslag om vad som saknas i vårt sortiment. Kundkontakten är viktig för oss. Ni alla tävlande har berört oss, var och en på sitt sätt. Vi har beslutat att lotta ut ett presentkort, bland de som Gillar Tusent på FB, på 1000 kr den 15 varje månad (tills vidare). Första gången blir den 15 augusti.

Vi har valt Elisa H.

Anonym19 juli 2012 23:57
För 1,5 år sedan så blev min dotters pappa knivhuggen och dog, efter den tyngsta sorgeperioden renoverade jag om här hemma och bytte ut möbler, har även bytt sovrum med min lilla dotter för det blir annars så mycket minnen som gör ont, speciellt sovrummet. Våran himmels dubbelsäng monterade jag ned och har ställt i källaren och ska spara den till våran dotter (om hon vill ha den när hon blir stor då det är hennes pappa som köpte den) I mitt nya sovrum (dotterns gamla lekrum) har jag än så länge bara en resårbotten som säng och mjuk rya matta. Jag ska måla över tapeterna och ny tygsänggavel ska göras, en fin guldfärgad orientalisk lampa har jag hittat, samt spegel och prydnadsaker och gardiner, men det där skåpet skulle passa perfekt som ett sängskåp och bli pricken över i:et eftersom det är just orientalisk stil i turkos, beige och guld och brunt mitt nya sovrum ska gå i. Hoppas som alla andra att skåpet hittar hem till just mej

(Gillar & delar på FB)

http://www.tusent.se/?page=16&shop_id1=mera&shop_id2=&view=on&shop_id=27512&t=orient-b61

Häls Elisa H

nordelia@live.se

Ett stort grattis till dig!och tack för du delade med dig av din historia!
Ha det så gott/ Anna!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »